Kedves 19 hetes kismamák mekkora a babucitok, és ezekkel a méretekkel fiú vagy lány?
19 hetesen Bpd: 46 mm
Fl: 29 mm
40. hétre, 4500 grammal, 57 cm-rel született!
A 15:33-as válaszoló vagyok. Utolsónak: úgy látom, majdnem tök ugyanazok a méreteink.... Azért remélem, a miénk nem nő majd ekkorára, most kicsit megijedtem....
Megírnád, ha nem túl nagy kérés, hogy a későbbi uh-kon milyen méretekkel rendelkezett a bébi? Egyébként gratulálok a babához!!!
Szia. A 4500 grammos bébi anyukája vagyok. Leírom, persze!
29 hét: BPD: 79 mm
Fl: 52 mm
Ac: 250 mm
Súlybecslés: 1550 gramm
34 hét: BPD: 87 mm
Fl: 60 mm
AC: 315 mm
Súlybecslés: 2630 gramm
36 hét: BPD: 93 mm
Fl: 68 mm
AC: 330 mm
Súlybecslés: 3170 gramm
40.hét(szülés előtti nap):
BPD: 98 mm
Fl: 70 mm
AC: 345 mm
Súlybecslés: 3600 gramm(!!!)
Egy picit elnézték. Neked milyen adatok vannak még?
Szia! (15:33-as válaszoló vagyok. Még nincs egyéb adatom, 20 hetes vagyok jelenleg :-)
De az első babámnak hasonló adottságai voltak a 18 hetes uh-n ( BPD-ben 1 mm-es eltéréssel, neki 46 mm volt ) de ő koraszülött lett ( igaz, 2600 gr-os koraszülött 35 hét 6 napra ) úgyhogy ebből nem tudok kiindulni. de ahogy összehasonlítom a te adataiddal, a 36-ik hétig hasonló adottságai voltak neki is, mint a te bébidnek. Mondták is a szülészeten, hogy jó nagy baba lett volna, ha időre születik..... Most meg ugyanazok a méretek, te jó ég! De majd meglátjuk, olyan sokmindentől függ, hogy később hogyan fejlődnek. Mondjuk mivel fennáll a koraszülés lehetősége most is, nem bánom, ha hamar elér egy jó kis súlyt, na de mi van, ha kihordom? ( bár úgy lenne) Majd kiderül.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!