34 hetes kismamik ti hogy vagytok? Vannak jóslófájások?
Én viszonylag jól bírom még, csak a wc-re járással vagyok megáldva, a napközbeni pihijeim el is maradnak, mert lefekszem, 15 perc múlva már fent is vagyok, mert érzem, hogy nyomódik a hólyagom, de olyan is van, hogy kimegyek, leülök és sehol semmi.
:))
Éjszakákat jobbára végigalszom, max.2x ha felkelek.
Te hogy bírod?
Vasárnap töltöm a 34. hetet, de gondolom még beleférek. :)
Én sem tudok aludni... sehogy sem jó feküdni, mindenhol nyom. Csak hanyatt fekve jó, de úgy meg elgémberedik a hátam.
Előfordulnak keményedések, néha picit görcsöl is. Ma például annyira nyomott a kicsikém, hogy fájt. Nagyon remélem, hogy nem húzom a 40. hétig. A 36. héttől elkezdem majd a málnalevél teát, meg a homeós bogyókat, hátha segítenek. Mondjuk a méhszájam már 2100-as, de ez nem jelent semmit.
Az első vagyok, nekem szinte a kezdetektől fogva normál fekvésű, tegnap voltam terhesgondin, és még mindig úgy fekszik, ahogy a nagy könyvben megvan írva - hál Istennek.
Az enyém elég jó kislány napközben ( merthogy lányka lesz ), mindent tudok csinálni vele / mellette, csak hamar elfáradok a házi munkában, gyakran le kell ülnöm.
Érdekes módon a közepe táján, olyan 20 hetesen többet szenvedtem, a kezeim rettentően görcsöltek, elmentünk dokihoz, aki megállapította, hogy a nyaki gerinccsigolyám meg van terhelve a terhesség miatt és az sugárzik ki a karjaimra.
Már ez is elmúlt, remélem örökre.
Nem szeretném, ha görcsölnének akkor is, amikor már megszületett a bébi, mert igencsak szükségem van a kezeimre.
:))
Az éjszakákat nem várom. :) Igaz szopipárnával alszom, de sehogy nem jó, a sok wc-zés hajnalban, utána nem tudok visszaaludni+fáj a szeméremcsontom, szóval lehet fokozni. :) Jah és állítólag elkezdtem horkolni, ezt a férjem mondja. :) Úgyhogy nemtom mi jöhet még. Én remélem a 37.betöltött héten már látjuk egymást csöppömmel, mert nyügös vok. De látom nem vok egyedül.
Kitartást Nekünk. És Nektek is MINDEN jót!
üdv:34hkm
Sziasztok! Én ikreket várok,tegnap töltöttem a 34-et. Az aalvás csak oldalt fekve megy,de 1-2 óra max. és elkezd fájni a csípőm,így át kell fordulnom. Na az nem megy könnyen,szóval mire sikerül teljesen magamhoz is térek és már nem mindig tudok vissz aludni. A felállás sem egyszerű,főleg éjszaka,mert a babáim is "átrendeződnek" és a felső babóca feje benyomul a bordám alá,így olyan mintha úgy állna bennem,mint a cövek:)Leginkább az az érzésem,hogy egy teli hátizsák van rajtam elöl,amit nem lehet úgy rendezgetni ahogy én akarom,így nem férek tőle:)
De szerencsére az alsó babám be van fordulna,így reménykedhetem a természetes szülésben. A szeméremcsontomat nagyon tudja nyomni...
Mkinek azért kitartás és főleg egészség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!