Nem bírom már a székrekedést, semmi sem vált be, most mit tegyek?
Esetleg nem szedsz valamilyen terhes vitamint? pl Elevit? Az is okozhat székrekedést. Egyébként én a Tamarinlax lekvárt eszem, nekem bevált.
29hkm
Szia!
Az 1 hét tényleg hosszú idő, így én is azt tanácsolom, hogy beszélj a háziorvosoddal... esetleg a nődokiddal.
Nemrég (most hétvégén) én is székrekedéstől szenvedtem: inger volt, de az összeállt termést nem tudtam kivarázsolni... bocs a részletekért! Csak, hogy tudd a szitum.
Szerettem volna megkérdezni orvost, hogy kismamaként milyen lehetőségeim vannak a témában... de hétvége révén nem értem el sajnos senkit (még a 24 órás orvosi ügyelet sem vette fel!->Budapesten!!!)
Mivel már párszor volt "szerencsém" ilyen élményhez, így az alábbi dolgokat alkalmaztam:
- kamilla teával beöntés (patikában kapható beöntő készülék: gumikörte merev műanyag csővel)
- hashajtó gyógyvíz:
- ezt már nem is kellett bevetnem: LAEVOLAC-LAKTULÓZ szirup
- és persze fok folyadék, natúr aktívia/kaukázusi kefír,
lenmag... de ezeket már bizti te is csinálod ;-)
...és persze ne erőlködj!!! Fontos lenne, hogy próbálj kicsit megnyugodni és ha lehet semmi stressz!!!
Hívd fel mindenképp a dokid!!!
...még annyi eszembe jutott, hogy milyen terhesvitamint szedsz? Mert pl. engem az Elevit borzasztóan megfogott!
Remélem hamarosan megkönnyebbülsz!!!
Kellemes babavárást Neked! :-)
Egy 15 hónapos leányzó és egy 10 hetes pocakbébi anyuja
kedves Ibolya! nem tudom, hogy csak rosszindulatú vagy-e vagy csak tudatlan, hidd el egyikünk sem akar ártani a gyermeklnek. nekem van már egy két éves gyermekem, vele is szenvedtem eleget ezzel a problémával és képzeld az orvos ajánlotta ezeket a szereket, praktikákat. és a kórházban is adnak képzeld beöntést és glicerines kúpot, ha a helyzet megkívánja és nem csak szülés előtt. nekem sajnos az aszalt szilva nem vált be, sem a langyos italok, se a laevolac, se semmi. igaz alig eszek mert folyton hányok, de holnap első utam a dokihoz vezet majd.
Szerintetek ha a háziorvoshoz elmegyek mit fog csinálni?
biztos az vagy, nem tudom...
neked is boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!