Mik a tapasztalaitok? Fiú lány?
nem volt hányingerem,reggeli rosszúllétem.szinte észre sem vettem a terhességet.a mellem féjt úgy a 10-12. hétig.kívánósság?hát inkább az volt hogy csak ettem volna valamit,de soha nem tudtam meghatározni h most mi esne jól.de egész terhességem alatt meg tudtam volna enni a hot bogot,de nem jártam olyan helyen sem én sem a férjem.de szülés után megkaptam :)
kisfiam van
Fiam lett, én is rosszul voltam már a teszt előtt is, émelyegtem, egyszer hánytam, de 9 hónapig égett a gyomrom, plusz ahogy azt akkor mondogattam, a szagok világában éltem:)Csukott ajtókon keresztül megmondtam, h mit főz a szomszéd:)
Egyetlen egyszer voltam kívánós, decemberben! megettem egy komplett sárgadinnyét, és utánaküldtem egy vegyes-befőttet. 1 teljes hétig voltam rosszul a gyomorrontástól:)
Nincs osszefugges, hidd el.
Ket fiam van, mindket terhessegem rosszullet nelkul telt. De!
A sogornomnek 2 fia van szinten, az elso gyereknel kiszaradassal kerult korhazba, 2 hetig ott volt, tulajdonkeppen az egesz terhesseget vegigrokazta.
A masodik gyereknel enyhebb volt es csak felidoig tartott.
A masik sogornomnek 2 lanya van, az elso lannyal a 12. hetig hanyt, a masodikkal egyaltalan nem.
Szia!
Jelenleg 9. hétben vagyok és állandóan a savanyúságot kívánok bármihez vagy akár magában is megeszem. Még nem tudom a nemét, de nagyon kíváncsi vagyok. Többen fiút jósolnak... Majd meglátjuk.
Első baba:hatalmas has, folyamatos tömény szénhidrátigény-főleg édes :), komoly hízás-némi émelygés: leányka a drága!
Második baba: 16 hétig folyamatos szagérzékenység, bármikor rám törő émelygés hányással fűszerezve, a csípős, savanyú ételek a menők,kevés hízás, sokkal kisebb pocak-legényke van a pocakban
A bőröm mindkettőnél u.olyan, mint terhesség előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!