Ugye baba lesz a petezsák gyanúból? A doki sietett, csak ennyit mondott az asszisztensnek, semmit sem mért, és nem tudok most semmit.
Kb. 1,5 hete kellett volna megjönnie, van 5 db pozitív tesztem, ebből az utolsót most csináltam iszonyatosan híg vizelettel, de így is szép kétcsíkos lett rögtön, csak a teszt csík halványabb a controll csíktól.
A doki ma rendelt be UH-ra, de mivel sietett értekezletre, kb. 1 percig nézte, annyit mondott, hogy ez még éppen csak látszik, 1 hét múlva kontroll. Az asszisztensnél vártam volna a papíromat, de azt mondta, nem adja még ide. Kérdeztem, mit mondott a doki neki, és azt mondta, hogy petezsák gyanú... Elvileg 5 hét+x napos vagyok, az asszisztens szerint is ilyenkor már van petezsák, saját véleményem szerint viszont igen, ha tovább nézik, mint most a doktor nem tette. Szóval semmit sem tudok, csak hogy nem jött meg, feszülget a cicim, és van pár + tesztem. Teli vagyok kétellyel, mert 3. évre sikerült...
Nektek volt hasonló élményetek? Nyugtassatok meg légy szíves! (És kérlek, negatív végkifejletes eseteket nem írjatok, azokat már olvastam, nekem most megnyugtatás kell.)
Köszönöm mindenkinek. Most egy darabig nem nézek be ide, mert nem idegesítem magam fölöslegesen azzal, hogy másokkal hasonlítgatom össze magam.
Jövő csütörtökön este megyek megint, akkorra már nagyobbnak kell lennie... :-)
Akkor írok majd, hogy mi a helyzet.
Szia! Bár írtad, hogy nem nézel most be, azért én válaszolok. Én vagyok a másik kérdést kiíró, pontosan egyidős várandósok vagyunk, legalábbis nagyon remélem - és ugyanazzal a problémával.
Nagyon drukkolok nektek!!
Tegnap voltam dokinál, és 17x24 mm a petezsák!!! :-)
Milyen sokat nőtt egy hét alatt... :-D
Embrió még nincs, de 10 nap múlva újabb kontroll, akkorra lennie kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!