Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ingyenes kombinált Down...

Ingyenes kombinált Down szűrés hol? Hogyan?

Figyelt kérdés

Győri vagyok, sajnos a down szűrés magánkézbe került így 30 ezer forintba kerül,ami nekem rengeteg :( a dokim mondta hogy keressek más városban olyan kórházat ahol ingyen van. Rendben. De hogy működik ez? Simán fogadnak? Be kell jelentkezni?

Vagy Pestre vagy Móvárra mennék!

2011. jan. 5. 20:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én orvosom ingyen csinálta, mert szerződésben áll velük, így csak a terhesgondozás 7ezer ft-ot kellett fizetni (ebben uh is van). Amúgy szuper orvos!

Budapest, MOM Park, ha érdekel, írj privit :) Üdv

2011. jan. 5. 20:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Budán a János kórházban dolgozik a dokim és ajánlotta,hogy a sejtbank ingyen lehetőséget biztosít a mostani kismamáknak,hogy megcsináltassák a kombinált tesztet.Én dec.22-én estem át rajta,várom az eredményt.
2011. jan. 5. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Én Budapesten a 14. kerületben voltam a sejtbankban kombinált teszten. Felhívtam a sejtbankot, elmondtam, hogy kombinált tesztet szeretnék. Megkérdezték, hogy hol fogok szülni, és mivel a kórházam szerződésben áll velük, így ingyen megcsinálták, az eredményt 6 nap után kaptam meg. Érdemes őket felhívni, mert lehet, hogy abban is tudnak segíteni, hogy esetleg Győrben hol lehet ingyenesen megcsináltatni, és akkor nem kell feljönnöd. A www.sejtbank.hu oldalon meg tudod nézni a számukat.
2011. jan. 5. 21:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt tudom, hogy Bp-en a Bajcsyban és a Szt Imrében is ingyenes - van szerződésük a sejtbankkal. De csak olyan orvos beutalójával csinálják meg, akinek az adott kórházban szerződése van.
2011. jan. 6. 08:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pápai vagyok és Celldömölkre járok terhesgondozásra. Ott is ingyen csinálták a kombináltat. Esetleg hívd fel a kórház nőgyógyászati osztályát és kérdezz rá a főorvostól!

Minden jót!

2011. jan. 6. 13:12
 6/6 anonim ***** válasza:
szia!nekem a Szent István kórházban csinálták ingyen!szerződésük van a sejtbankkal,én beutalót kaptam az orvosomtól a kombinált tesztre ott leadtam és ennyi volt!
2011. jan. 6. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!