Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A down szűrés (kombinált...

A down szűrés (kombinált teszt) sms hány napra jött meg nektek? Fehérváron vették le szerdán és még semmi sms.

Figyelt kérdés
Már az is eszembe jutott, hogy rossz számot adtam volna meg. De úgy emlékszem, nem rontottam el.
2009. ápr. 27. 13:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem másfél két hetet mondtak az eredményre, ugyan nem Fehérváron!
2009. ápr. 27. 13:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nekem azt mondták, pár nap amig az sms megjön, és az irásos eredményért pedig 2-3 hét múlva menjek vissza a tanácsadóba.
2009. ápr. 27. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem Pesten vették le, talán csütörtöki napon, és a következő héten szerdán már jött az sms.

Tehát Pesten is kellett hozzá majd egy hét.

Üdv!

2009. ápr. 27. 13:40
 4/6 A kérdező kommentje:

Barátnőmnek Szentesen vették le csütörtökön, hétfőn már jött az sms. De akkor nem aggódok, még várok:) Csak azt hittem elkeveredett, vagy vmi baj van:(

Köszi a válaszokat!

2009. ápr. 27. 13:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem Fehérváron vették le a Nővédelmi Központban január 21-én szerdán és 29-én csütörtök délután jött az sms, vagyis 8 nap múlva.

Ha valamiért nem kapod meg, akkor 2 hét múlva átveheted ugyanott.

Én is bementem érte az üzenet után is.

Sok boldogságot!

2009. ápr. 27. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Offolok bocsi!Hol kell átvenni az eredményt,ha a kórházban vették le a vért?Köszi
2009. ápr. 27. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!