Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utoljára 6 hetesen voltam...

Utoljára 6 hetesen voltam Uh-n, akkor monden rendben volt. Legközelebb csak 12 hetesen kell majd mennem. Nem lesz ez túl soká?

Figyelt kérdés
A problémám, hogy az 5. és a 6. héten véreztem, és Utrogestant is kell szednem a 12.hétig. Ennek ellenére a doki csak 7 hét múlva hívott vissza kontrolra. Kicsit aggódom, mert gyakrabban is ránézhetne. Vagy nem szükséges?
2009. jan. 28. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Ennél többet nem tud tenni. Ha egészséges megmarad, ha nem, akkor nem. Ez brutálisan hangzik és nem segít az aggódáson, de sajna ez van. Az aggódós kismamák, mint szinte mindannyian vagyunk, elmehetnek magándokihoz, aki készséggel fog gyakrabban is visszarendelni. Bár hivatalosan nőgyógyászati kontroll (nem UH) havonta van a terhesség alatt, arra nem kell menned? Van ahol külön van UH, külön az orvosi vizsgálat, és a kismamának kell kiigazodnia...
2009. jan. 28. 20:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia!En Kanadaba elek itt lettem terhes is.Elmentem dokihoz 6 hetesen h nezzen meg de elzavartak azzal h ebben az orszagban nem csinalnak ultrahangot es vizsgalatokat csak a 3.-4. honapban.Most 16 hetes vagyok es jovo szerdan megyek az elso ultrahangra mert eddig nem mehettem csak most rendelt be a dokim.Kepzelheted en is milyen nyugodt vagyok.De ne aggodj mert azzal nem teszel jot egyikotoknek sem.Jo babavarast:)
2009. jan. 29. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!