Uh- voltatok 22. és 30. hét között? 22 hetesen voltam utoljára, és a papíromra azt írta a doki, meg mondta is, hogy 30. héten menjek legközelebb. Nálatok is így van, vagy közben is mentetek?
én 18 hetesen voltam, nálunk akkor volt kötelező, és utána 30 hetesen.Azt mondta a doki, hogy ha nincs panaszom nem kell mennem a két időpont között.Mondjuk mi elmentünk 26 hetesen egy 4D-re, de azt amúgy is akartuk, és nem genetikai vizsgálat volt.
Szóval elvileg nem kell menni.
Nálunk - debrecen - másképp van..
a 18. heti genetikai uh után már csak a 32. héten van legközelebb..
ennek ellenére nem mentünk el közötte uh-ra.
Hát nem ártana ha legalább a várandósság alatt minden ugyanúgy menne sok kismamát paráztatnak feleslegesen ezek a dolgok hogy egyszer igy aztán máshol máskor úgy.
Én is úgy vagyok voltam vele hogy ha nincs gond akkor nem mentünk fizetős uh-ra.
Nálunk így van: 12., 18(-20). héten, és a 26. héten lesz a következő nekem. Ez is olyan, mint a 18. heti genetikai UH.
Ezek szerint mindenhol máshogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!