5 hónapos anyatejes babám, ha 9kor eszik utoljára, mikor éhezhet meg legközelebb?
Figyelt kérdés
sokat ébred éjszaka,de nem tudom,hogy éhes-e!lehet hogy csak megszokásból ébred,én meg mindig megetetem!2009. máj. 22. 13:53
2/6 anonim válasza:
Nekem általában ha 9 kor alszik el akkor 2-3 között kell fel enni!
3 hónapos baba anyukája
3/6 anonim válasza:
Az én kisfiam szintén 5 hónapos, fürdés után szopizik, kb. 20 órakor. Éjfélig alszik, akkor ébred legközelebb, de volt, hogy 1 órakor ébredt.
4/6 anonim válasza:
Ikrek 4 hónaposak, este 9-kor vacsora szopi, reggel 6-kor reggeli szopi. Közte alvás. Ezt már 3 hónaposan is tudták.
5/6 anonim válasza:
ELSŐ VÁLASZOLÓ VAGYOK, ÉN ÚGY ÉRTELMEZTEM A KÉRDÉST, HOGY MI AZ AZ ELSŐ IDŐPONT, AMIKOR LEHETSÉGES, HOGY MÁR ÉHES. Persze lehet írni példákat, hogy van, amelyik baba átalussza az éjszakát, de ez más lapra tartozik.
6/6 anonim válasza:
Szia!Az enyém is kilenckor szopi után rögtön alszik, és 12-1 óra körül kel.Utánna 3-4h, majd 6 körül.Én is mindig adok neki szopit, de már nem görcsölök rajta, hogy sűrün kel.Neki ez az igénye.Van hogy egész délelőtt nem éhes, jól lakik este.Majd változik magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!