27hetes vagyok. Hogy lehet az hogy nekem 19hetesen csináltak utoljára uh-ot és csak 30hetesen kell legközelebb mennem? Ez normális? Mert itt olvasom hogy ki ekkor ki akkor volt. Nem lehet baja a manónak ettöl?
Szia!Kötelező UH-ot 4 alkalommal csinálnak,nálad 2 már megtörtént.A következő a 30.-32. hét között lesz,aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten.
Az más,ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával,hogy pluszban mehessen,de a te esetedben eddig megcsinálták az előírt,kötelező vizsgálatokat.
Ettől nem lehet baja a kicsidnek,sőt legalább nyugiban lesz,nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét.
Egyébként kórházanként eltérő lehet a kijelölt időpont,én sem napra pontosan voltam UH-n....volt,hogy később,de volt amikor előbb sikeredett.
Így van ahogy leírták. Ezen felül csak extra esetben csinálnak + uh-t illetve ha magándokihoz jársz. Mi 27 hetesen elmentünk egy 4D-s uh-ra, majd a következő uh a kötelező volt 31 hetesen.
Boldog babavárást kívánok!
33 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!