Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 27hetes vagyok. Hogy lehet az...

27hetes vagyok. Hogy lehet az hogy nekem 19hetesen csináltak utoljára uh-ot és csak 30hetesen kell legközelebb mennem? Ez normális? Mert itt olvasom hogy ki ekkor ki akkor volt. Nem lehet baja a manónak ettöl?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 12:00
 1/4 anonim ***** válasza:
A hivatalos terhesgondozási protokoll szerint ennyi a kötelező ultrahang vizsgálat. Nyilván van aki ennél több vizsgálaton vesz részt,ennek több oka lehet: 1. valamilyen orvosi ok miatt szükséges sűrűbben vizsgálni a babát. 2. Fizetős ultrahang vizsgálatra megy 3. maszek orvoshoz jár, ahol általában minden megjelenéskor van ultrahang vizsgálat is. Az igaz, hogy az ultrahangnak nincs kimutatható magzat károsító hatása, de az is, hogy ha orvosilag nem indokolt nem feltétlen muszáj túl sűrűn így is vizsgálni a babát.
2009. aug. 19. 12:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!Kötelező UH-ot 4 alkalommal csinálnak,nálad 2 már megtörtént.A következő a 30.-32. hét között lesz,aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten.

Az más,ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával,hogy pluszban mehessen,de a te esetedben eddig megcsinálták az előírt,kötelező vizsgálatokat.

Ettől nem lehet baja a kicsidnek,sőt legalább nyugiban lesz,nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét.

Egyébként kórházanként eltérő lehet a kijelölt időpont,én sem napra pontosan voltam UH-n....volt,hogy később,de volt amikor előbb sikeredett.

2009. aug. 19. 12:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Akkor jó:)Megnyugodtam:)Köszönöm a gyors válaszokat nektek:)Csak aggodtam hogy akkor kell csak mennem:)De igy már tudom:)Köszönöm még1x a gyors megnyugtatást:)
2009. aug. 19. 12:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Így van ahogy leírták. Ezen felül csak extra esetben csinálnak + uh-t illetve ha magándokihoz jársz. Mi 27 hetesen elmentünk egy 4D-s uh-ra, majd a következő uh a kötelező volt 31 hetesen.

Boldog babavárást kívánok!

33 hetes km

2009. aug. 19. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!