Van aki pocakosan Rubint Rékára tornázik?
Több Rubint Rékás fórumra is bukkantam ma,és szeretném elkezdeni a tornáját.Nem azért,hogy fogyjak hanem hogy egy picit fittebb legyek,mert nagyon el vagyok lustulva (többnyire itthon dolgozom,nem nagyon járok sehova,nem mozgok,csak tespedek egész nap)
Csak R.R torna érdekel,a jóga nem az én világom.
"Nem én vagyok"
Ez aranyos volt :D
Szia!
Engem sajnos teljesen letiltottak a tornáról...és nem is fogok engedélyt kapni, a méhlepényem a belső méhszájon van teljesen...szóval előbb kérdezd meg a dokit, hogy minden ok-e veled...:)
15+4hkm
Szia!
Innen lehet letölteni:
Remélem Neked sikerül. Én nem próbáltam, de ahogy olvastam a kommenteket, elég sokat szenvedtek vele :) Nekem megvan eredetiben, fel akartam rakni a gépre, ha valakinek esetleg nem sikerül, el tudjam küldeni. De akkor rárakja az orosz szinkront. Letöltő oldalakon meg nincs fent :( Remélem sikerül letöltened! Mindenkinek kellemes mozgást, és boldog babavárást kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!