Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor fordult meg a babátok?

Mikor fordult meg a babátok?

Figyelt kérdés

30 hetesen medence végű a babám. Ha befordul utána már úgy marad? első babánál ha nem fordul be császár lesz?

Köszi hogy segítetek :)

2011. jan. 4. 22:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ma.
2011. jan. 4. 22:43
 2/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is mar befordult a 29. heten. Aztan a 34. heten visszafordult. 37. hetig szinte minden masodik nap megfordult utanna nap vissza. 38. het +5 naposan termeszetes uton fejjel elore szuletett meg a lanyom.

2011. jan. 4. 22:47
 3/13 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a választ, de úgy értettem a kérdést, hogy hány hetesen :)
2011. jan. 4. 22:47
 4/13 anonim ***** válasza:
A lányom 32 hetesen fordult irányba, a fiammal most vagyok a 28. hétben, még faros-kíváncsi leszek...
2011. jan. 4. 22:48
 5/13 A kérdező kommentje:
Honnan tudtátok, hogy az amit éreztek az befordulás?
2011. jan. 4. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Amikor a feje volt fent, akkor nem nyomott annyira es a hasam aljan ereztem a rugdosast. Amikor fejjel lefele volt, akkor meg a terdet mindig a bordaim koze nyomta. A megfordulast pedig nem lehet osszeteveszteni semmivel, legalabbis a lanyom nehany masodperc alatt kepes volt megfordulni. A hasam csak ugy hullamzott kozben :)
2011. jan. 4. 23:01
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem is medencevégü volt 30 hetesen, és ő az is maradt. Mikor 26 hetesen voltunk 4d-s uh-on, ott fejvégü volt. De hát akkor még sokat forgolódnak. 29 hetesen már medencevégü volt, és akkor már volt is akkora, hogy éreztem volna, ha átfordul, mert a bukiját nagyon kinyomta itt felül, és feltűnt, volna, ha ez megváltozik, na meg azért az már nagy mocorgással jár akkor. :)

Császármetszés volt. Úgy tudom első babánál nem is kísérleteznek. Szóval sz én picim 29. héttől nem váltott így pozíciót, de sokaktól hallottam, hogy 30 hét felett is bőven forgolódnak még.

2011. jan. 4. 23:16
 8/13 anonim ***** válasza:
3. vagyok.Nagyon rosszul voltam, mikor fordult-megfájdult a fejem, felkavarodott a gyomrom, hányingerem volt.Hirtelen jött, majd egy órán belül elmúlt.Valahogy tudtam, hogy mi van.
2011. jan. 4. 23:18
 9/13 anonim ***** válasza:
28 hetes vizsgalaton meg farvegu volt es a 32. hetre mar befordult, en nem ereztem meg semmit, az orvosom szolt.
2011. jan. 4. 23:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Az én babám a 30. hét körül fordult meg.Én annyit éreztem belőle így visszagondolva,hogy amíg faros volt addig a hólyagomat rugdosta,mióta megfordult viszont a bordáimat nyomkodja állandóan :)

37hkm

2011. jan. 5. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!