Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismama vagyok, és...

30 hetes kismama vagyok, és még faros a babám. Nektek hányadik héten fordult be a babátok? Lehet érezni ha befordul? Lesz még elég helye ahhoz hogy ezt megtegye?

Figyelt kérdés
2008. dec. 19. 10:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A 37. héten fordult be. Sokan szokták érezni, de én nem éreztem. Egyébként nagy babám született, majdnem 4 kilós, és mégis volt helye megfordulni.
2008. dec. 19. 10:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nyugi van még idő. Én meg sem éreztem, mikor megfordult, de azt már igen amikor születése előtt elhelyezte a kobakját!
2008. dec. 19. 11:08
 4/6 anonim válasza:
Nekem 32. héten fordult be úgy, hogy UH. előtti napon megbeszéltem vele és egész éjjel éreztem hogy majd szétfeszít. Érdemes kis időt szánni rá és megkérni rá hogy forduljon meg. Nekem bevált. 33 hetes kismama
2008. dec. 19. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2008. dec. 19. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
78%

A befordulas a 28hettol tortenik meg egeszen el a szulesig...meg van idod de ajanlom en is ,hogy elbeszelgess a babaddal!!!

30hetes kismami...mar11 napja befordult az en kicsikem...es azota aludni nem tudok,eleg kellemetlen dolgokkal jar ez a befordulas!!!Egyebkent nem lehet erezni csak akkor ha mar a labai a bordaid alatt kandikalnak:::)))

2008. dec. 20. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!