Mikor fordult a babátok a "jó irányba"? Most vagyok 31 hetes és keresztben fekszik úgy érzem a pocimban illetve néha félkeresztben.
Figyelt kérdés
Mivel amúgy vékony típus vagyok egy keményedésnél teljesen kitapintható a drágám. Mikor lesz fejvégű fekvésü?2009. márc. 25. 15:03
1/9 anonim válasza:
nekem normálisan volt mindvégig. viszont mikor bent feküdtem a korházban, az egyik kismama épp ikrekkel volt terhes. 40. hét előtt 2 nappal fordult úgy mindkét fiú, h rendesen tudott szülni.
2/9 anonim válasza:
Szia! Én is mindig úgy éreztem, hogy keresztbe van fordúlva, aztán 32hetes uh meglepödtem, amikor a doki mondta, milyen kis ügyes, mert már befordult!
3/9 anonim válasza:
Nekem 33. héten fordult meg. Addig farfekvéses volt.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, remélem az én babám is ügyesen befordul majd.
2009. márc. 25. 15:20
5/9 anonim válasza:
Szia
Én is úgy érzem mintha keresztbe lenne de már pár hete a helyén van :)
6/9 anonim válasza:
Ez érdekes.
Én is úgy érzem, hogy keresztben van, sokkal "szélesebb" a hasam mint "magas", de a baba már hetek óta a helyén van.Én is vékony vagyok a hasamnál (máshol azért szépen kikerekedtem), és én is 100%-ra venném, hogy keresztben van, de a doki mondta többször, hogy nem.
7/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy a keresztbe fekvő babákat a jóslófájások hosszanti irányba szokták terelni. Kérdés, hogy a jó vége kerül-e tőle lefelé? :)
Én még csak 28 hetes vagyok, 4 hete még medencevégű volt a kis drágám, de azok alapján, amiket itt olvasok, még van ideje megfordulni, így igyekszem nem aggódni :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor lehet az én babám is jó helyen van már csak terpeszállásban fekszik? :))) Amugy napok óta a jobb oldalamon nyomja ki (szerintem) a lábát. Biztos nyújtózkodik. :)
2009. márc. 25. 16:46
9/9 anonim válasza:
Egy barátnőmnek szülés előtt 2 héttel fordult meg úgy, hogy előtte keresztben volt. Minden doki meglepődött, ezek szerint minden lehetséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!