A 28. hétben vagyok és a front miatt a babám egész nap szó szerint keresztben helyezkedett el a pocakomban :-S Járt így ma más is?
jajj lányok, milyenek vagytok!
a frontot tényleg érzik a babák és nyugtalanok is lehetnek, bár még a pocak lakók nem hiszem, hogy érzik a nagy lehűlést, nekik még mindig meleg van :)
viszont 28. héten nehezen hiszem el, hogy keresztbe fordult, elméletileg már buksival lefelé néz és abból már nem igazán tud keresztbe fordulni. talán csak a lábával ficánkol, finoman nyomkodd meg hátha hajlandó visszahúzni és tudsz pihenni :)
Nekem éppen 29 hetesen történt ugyanez. Nem én, hanem az ORVOS mondta, hogy nagyon megérzi a terhes méh a frontátvonulásokat és többször észrevétlenül (az anyuka számára nem érezhetően, nem fájdalmasan) összehúzódik, amitől a baba megijed, és megkeresi a legbiztosnágosabbnak érzett barlang-szerű érzetet, a haránt fekvést.
Ha nagyon fáj (nekem nagyon fájt, mert már akkor 1,6 kg volt a kislányunk), próbálj meg négykézláb helyezkedni, előre-hátra ringatózni és cicahát, majd homorít. Ezt csináld addig, amíg bírod, ha tudod, akár 5 percig is, aztán állj fel, sétálj pár lépést, és egyszer csak érzed, hogy fészkelődik, megfordul.
A fekvés ilyen esetben nem hasznos, de a Mg pl. igen, minimalizálja ezeket az észrevétlen összehúzódásokat! Napi 500 mg is simán lemehet, nem lehet szájon át túladagolni.
Aki még nem érezte ezt, megértem, hogy bagatellizálja, de nem érdemes. Mindenki maga érzi a problémáját!
Nos köszönöm szépen aki szinte lehülyézett azért mert a magzatom megérzi a frontot akkor ők elárulnák nekem ,hogy miért születik több baba ha nagy frontátvonulás van?Nekem az első babám is akkor született mikor szeptember elején volt 1 hidegfront és így előbb született meg mint ahogy ki voltam írva.... És ez babám is megérzi a hideg frontot sajnos ... A másik hogy honnan érzem illetve gondolom hogy keresztben van/volt hát onnan hogy előző nap voltam Uh-án és jelenleg farfekvéses a kis drágám és a mind 2 oldalamon lehetett érezni hogy nyomja ki magát illetve mikor már "jobb" volt akkor meg a köldököm fölött nyomta ki magát nagyon erősen ...
Az igazán hasznos válaszokat és akik nem néznek Hülyének azoknak köszönöm a válaszait, a többieknek meg azt üzenem hogy ne piszkáljanak és nem kötelező válaszolni főleg hogy nem a kérdésemre válaszoltak.........
szia!
Nekem egészen a 27.ik hétig keresztbe feküdt:(szóval átérzem a helyzeted.ezzel sajnos nem sok mindent tudsz csinálni hidd el majd megfordul:D
Érzik a pocaklakók is a frontot!!az én babám ha front jön akkor egész nap mocorog :D
29hkm
KÖSZÖNÖM a megerősítést :-)
Akkor nem bennem van a hiba jól érezhetem hogy keresztben is szokott lenni.Nekem egyébként minden este mikor lefekszem és ha nem megfelelően fordulok oldalra akkor is kinyomja magát mind2 oldalon.
Nekem olyankor rúgta az oldalamat:D
ja bocsi előző vagyok!
de így hogy megfordult így a bordám alá tud benyúlni néha(szerencsére nem fáj)ha úgy fekszek vagy olyat csinálok ami neki nem tetszik:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!