Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 28. hétben vagyok és a...

A 28. hétben vagyok és a front miatt a babám egész nap szó szerint keresztben helyezkedett el a pocakomban :-S Járt így ma más is?

Figyelt kérdés
Tegnap este még furcsa is volt hogy nem érzem különösebben a frontot pedig szoktam... Na de ma reggeltől kezdve még most is keresztben van ez a kis huncut ,próbáltam pihenni amennyit tudtam de nem lett jobb a helyzet remélem holnapra már jobban fogjuk érezni magunkat :-) Ti mit csináltatok ilyenkor hogy ne legyen ennyire kellemetlen az egész nap ?
2011. jún. 24. 23:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
22%
persze, biztos a front miatt... :D
2011. jún. 24. 23:44
 2/13 anonim ***** válasza:
22%

Vicces :))

A front miatt... :D

2011. jún. 24. 23:48
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Ma a front miatt vágta ki a tanár a fél brigádot szigorlatról. Majd szólok nekik, hogy jövőre úgy vegyék fel a a vizsgát, hogy ne legyen front. Remélem, érzed az iróniát. Véletlenül se amiatt buktak meg, mert esetleg nem készültek eléggé...
2011. jún. 25. 00:02
 4/13 anonim ***** válasza:
33%

jajj lányok, milyenek vagytok!

a frontot tényleg érzik a babák és nyugtalanok is lehetnek, bár még a pocak lakók nem hiszem, hogy érzik a nagy lehűlést, nekik még mindig meleg van :)

viszont 28. héten nehezen hiszem el, hogy keresztbe fordult, elméletileg már buksival lefelé néz és abból már nem igazán tud keresztbe fordulni. talán csak a lábával ficánkol, finoman nyomkodd meg hátha hajlandó visszahúzni és tudsz pihenni :)

2011. jún. 25. 01:28
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Nekem éppen 29 hetesen történt ugyanez. Nem én, hanem az ORVOS mondta, hogy nagyon megérzi a terhes méh a frontátvonulásokat és többször észrevétlenül (az anyuka számára nem érezhetően, nem fájdalmasan) összehúzódik, amitől a baba megijed, és megkeresi a legbiztosnágosabbnak érzett barlang-szerű érzetet, a haránt fekvést.

Ha nagyon fáj (nekem nagyon fájt, mert már akkor 1,6 kg volt a kislányunk), próbálj meg négykézláb helyezkedni, előre-hátra ringatózni és cicahát, majd homorít. Ezt csináld addig, amíg bírod, ha tudod, akár 5 percig is, aztán állj fel, sétálj pár lépést, és egyszer csak érzed, hogy fészkelődik, megfordul.

A fekvés ilyen esetben nem hasznos, de a Mg pl. igen, minimalizálja ezeket az észrevétlen összehúzódásokat! Napi 500 mg is simán lemehet, nem lehet szájon át túladagolni.

Aki még nem érezte ezt, megértem, hogy bagatellizálja, de nem érdemes. Mindenki maga érzi a problémáját!

2011. jún. 25. 07:45
 6/13 anonim ***** válasza:
68%
ez tényleg így van hogy az ember megérzi a frontot.én 27 hetes terhes vagyok és kb 2-3 hete nagyon megvisel az időjárás.mondjuk nekem bekeményedik a hasam és nem érzem jól magamat.igazából a magnézium meg a pihenés segít csak.te hogy érzed hogy keresztbe van a babád?én mindig csak az összevissza kapálozást érzem,de foggalmam sincs hogy hogy fekszik.
2011. jún. 25. 10:54
 7/13 A kérdező kommentje:

Nos köszönöm szépen aki szinte lehülyézett azért mert a magzatom megérzi a frontot akkor ők elárulnák nekem ,hogy miért születik több baba ha nagy frontátvonulás van?Nekem az első babám is akkor született mikor szeptember elején volt 1 hidegfront és így előbb született meg mint ahogy ki voltam írva.... És ez babám is megérzi a hideg frontot sajnos ... A másik hogy honnan érzem illetve gondolom hogy keresztben van/volt hát onnan hogy előző nap voltam Uh-án és jelenleg farfekvéses a kis drágám és a mind 2 oldalamon lehetett érezni hogy nyomja ki magát illetve mikor már "jobb" volt akkor meg a köldököm fölött nyomta ki magát nagyon erősen ...

Az igazán hasznos válaszokat és akik nem néznek Hülyének azoknak köszönöm a válaszait, a többieknek meg azt üzenem hogy ne piszkáljanak és nem kötelező válaszolni főleg hogy nem a kérdésemre válaszoltak.........

2011. jún. 25. 13:18
 8/13 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem egészen a 27.ik hétig keresztbe feküdt:(szóval átérzem a helyzeted.ezzel sajnos nem sok mindent tudsz csinálni hidd el majd megfordul:D

Érzik a pocaklakók is a frontot!!az én babám ha front jön akkor egész nap mocorog :D

29hkm

2011. jún. 25. 13:27
 9/13 A kérdező kommentje:

KÖSZÖNÖM a megerősítést :-)

Akkor nem bennem van a hiba jól érezhetem hogy keresztben is szokott lenni.Nekem egyébként minden este mikor lefekszem és ha nem megfelelően fordulok oldalra akkor is kinyomja magát mind2 oldalon.

2011. jún. 25. 13:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem olyankor rúgta az oldalamat:D

ja bocsi előző vagyok!

de így hogy megfordult így a bordám alá tud benyúlni néha(szerencsére nem fáj)ha úgy fekszek vagy olyat csinálok ami neki nem tetszik:D

2011. jún. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!