Most akkor hogyan értelmezzem? Pozitív vagy negatív?
17-28-ig minden nap együtt voltam a férjemmel (dec 9-én jött meg utoljára jan 7-én kéne megjönnie a következőnek.
Csináltam ma terhességi tesztet (Pregiamax plusz márkájút), ami pozitív(?) lett. A Control oldalnál erős lila lentebb pedig egy fehér csík jelent meg (délután csináltam mert elméletileg a nap bármely szakában elvégezhető). Aztán csináltam egy Gabrielt ami negatív lett. Viszont napok óta hányingerem van szédülök szurkál és görcsöl a hasam, valamint időnként lüktet. (Sajnos nem tudok képet belinkelni de ha segít valaki teszek föl mer lefényképeztem) Esetleg valami nőgyógyászati probléma lehet?
Én mindkét babámnál napokkal a következő menstruáció előtt teszteltem.
Az oké, hogy a nap bármely szakában elvégezhető, de akkor is a reggeli vizelet a legkoncentráltabb.
Szerintem pozitív :)
Köszönöm szépen a segítséget! Remélem sikerül belinkelni ha nem akkor sorry!
Negatív sajnos.Nem ott lenne a vonal helye.
Reggeli pisiből csinálj egyet.
Drukkolok!!!
Ez melyik teszt? A reggeli vagy délutáni? A tesztek érzékenységét is figyelembe vetted?
A képről nem lehet eldönteni.hogy + vagy -
Ez kb 17:00 óra körüli pisiből "készült" Pregimax Plusz Tesztcsíkból. Nem gáz ha most nem + majd 2 hónap múlva hazajön Apa és akkor újra próbálkozunk. Amúgy a lányom rögtön elsőre összejött, nem biztos, hogy most is így lesz....
Annak aki olvassa és hasonló cipőben jár:
"Negatív lett a teszt. Azért még lehetek terhes?
Valamelyik internetes fórumban készítettek egy statisztikát a babavárók, amiben gondosan vezették, kinek hányadik napon lett pozitív a teszt. Az átlag a 32. nap volt, de volt olyan kismama, akinek a 46. napon sikerült pozitívat tesztelnie, tehát, ha úgy gondolod, hogy terhes vagy és nem jött meg a menstruációd, akkor pár nap múlva érdemes megint megcsinálnod a terhességi tesztet." Forrás: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!