Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes 5napos terhesen...

15 hetes 5napos terhesen voltam egyszerű afp vérvételen. Pozitiv lett a 18as triszómia! Elküldtek egy sima uh. Ra. Ami negativ lett! Nem láttak semmit! Holnap megyünk 4d uhra. Mennyire pontosan tudja kiszürni a rendellleneséget?

Figyelt kérdés
Volt e valakinek hasonló esete?
2009. jan. 28. 13:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Az afp-m nekem is alacsony lett de nekem nem mondták így külön,h. 18-as triszóma. Nekem azt mondták,h. down-kórra utalhat de emiatt kb. annyi a down-kóros mint a nem down-kóros. Magyarul semmivel nem lettünk okosabbak. Különben meg hamarabb lett levéve a genetikai uh szerint.

De sztem neked is hamarabb lett levéve!! Méret alapján is 15+5 hetes voltál? Min. betöltött 16 hetesen kéne.

Viszont volt 12.heti kombinált tesztem aminek az eredménye 1:10.000-hez down kórra és 1:60.000-hez edwards kórra. Ezért nem küldtek engem sehová.

2 és 3. válaszoló voltam.

2009. jan. 28. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!