Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességről mikor kap a...

Terhességről mikor kap a kismama kiskönyvet? Már több infót is hallottam és mind különböző!

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 13:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

A kiskönyvet a védőnő adja. Védőnőhöz meg akkor érdemes menni, ha a doki megállapította a terhességet. A 12. heti vizsgálatok előtt menj, mert azokon már kérik.

Tehát kiskönyvet akkor kapsz, ha elmégy a védőnőhöz. Ha 8 hetesen mégy, akkor kapod, ha 11 hetesen, akkor.

2011. jan. 4. 13:38
 2/13 anonim ***** válasza:
Általában akkor, amikor először megjelensz nála tanácsadáson. sok védőnő valamiféle babonából azonban nem ad a 9. hét előtt kiskönyvet, azzal a felkiáltással, hogy "ki tudja, mi történik...). Pedig igazán az első alkalommal, mikor elviszed hozzá a terhességet bizonyító leletet, kötelesek lennének adni... Hiszen sok helyen ezt is elfogadják beutalóként, pl. laborvizsgálatnál, uh-n.
2011. jan. 4. 13:40
 3/13 anonim ***** válasza:
pontosan, ennyi mindössze a nyitja a dolognak. Ha van már nőgyógyászati papírod arról, hogy babát vársz, akkor mehetsz a védőnőhöz, aki adja a kis könyvet. A 12 hetes genetikára legyen már meg.
2011. jan. 4. 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
A 12 hetesre sem kell, nálunka dkim a 12 hetes vizsgálatok után kezdi meg a terhesgondozást. Eőszőr 13-14 hetesen voltam védőnőnél.
2011. jan. 4. 13:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a 12. hétig nem adják ki csak amint a genetika jó és biztos a terhesség. Az adatokat a pecséteket utólag másolják be gond nem volt belőle olyan viszont sok hogy a hat hét hetesek kaptak könyvet és elment a baba a védőnő meg irodistába ment át.
2011. jan. 4. 13:43
 6/13 anonim ***** válasza:
A lényeg hogy olyan lelettel kell menni amin már szívhang van. Csak arról állítanak ki kiskönyvet.
2011. jan. 4. 13:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat! 7+4 napos vagyok, hétvégén az ügyeleten (aktus utáni vérzés miatt voltam bent, de minden rendben van) kaptam papírt a babáról, de a nőgyógyászomhoz csak csüt megyek!

A munkahelyem mivel bizonyíthatom, a kiskönyvvel, vagy a doki által kiadott papírral? eléggé labilis ahelyzet a cégnél!

2011. jan. 4. 13:48
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem 8 hetesen megállapította a doki a terhességet és utána már mehettem is a védőnőhöz ahol megkaptam a kiskönyvet is:-)
2011. jan. 4. 13:49
 9/13 anonim ***** válasza:
Doki által kiadott a terhesség tényét igazoló papirral lehet menni ha ki akarnak tenni. Felmondási tilalom illet meg.
2011. jan. 4. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:
A dokim igazlta a terhességet és hogy él a baba.Másnap mentem a védőnőhőz és megcsinálta a kiskőnyvet 6 hetes pár naposan...
2011. jan. 4. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!