Hol lehet online letölthető kismama könyveket találni? /terhességről, szülésről. /?
Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 13:03
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
Könyvet lehet kérni, nem letölteni, hanem postán ingyen küldenek,elérhetőséget találsz a www.felicitas.hu-n. Nekem nincs is másik könyvem, rövid, lényegretörő, szerintem nagyon jó. Információkat találsz még a partedli.hu-n, kismama.hu-n, itt lehet heti hírlevelet is kérni, ami mindig leírja a baba és az anyuka aktuális hétnek megfelelő méreteit, tüneteit stb. Origo-n is vannak érdekes babás-mamás cikkek a babázó rovatban. Ingyenes szüléselőkészítő tanfolyam a [link] címen. Jó böngészést.
3/3 anonim válasza:
Ha van fenn a gépeden DC++, akkor onnen lehet mindenféle könyvet is letölteni. Vagy pedig torrent oldalakról. Remélem tudtam segíteni. 11 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!