Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most aggódjak? Ugye ezen...

Most aggódjak? Ugye ezen felesleges? Miért mond ilyeneket?

Figyelt kérdés

A háziorvosom mindig azt kérdezi, hogy hol a babám, mert szerinte nincs pocakom, és hogy reméli minden rendben lesz vele, mert már nagy hasamnak kéne lennie.

Az UH-kon minden ok a méreteivel, MINDIG!!!! Szerintetek?

2011. jan. 4. 12:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok. Köldöknél mérve 88 cm a pocakom. Egyébként vékony testalkatú vagyok, a baba rúgásait már kívülről is látni, és minden vizsgálat alapján teljesen jók a méretei. Mégis minden második ember azzal jön, hogy nincs is hasad, meg nem kéne már nagyobbnak lennie stb. Egy kolléganőm pl. minden nap megjegyzi, hogy milyen kicsi a hasam. Ő még nem unja, de én már nagyon. Szerintem se foglalkozz a dokival. De tudom, milyen idegesítőek az ilyen megjegyzések...
2011. jan. 4. 17:19
 12/26 anonim ***** válasza:

szia! szerintem ne aggódj, nézd 21 hetes mindössze ennyi pocim volt [link]

, most mindjárt a 24. héten vagyok, és gömbölyűbb lett,de simán letagadhatnék néhány hónapot :D Alkati kérdés.:)

2011. jan. 4. 17:26
 13/26 anonim ***** válasza:

:)

Én szülni mentem közel akkora pocakkal, mint amit az egyik válaszoló feltöltött. A szülésznő és a doki is a végén nagyon csodálkozott, hogy hol fért el bennem a 3950gos 57 cms gyerek...

Az első fiamat is kis pocakkal hordtam:) akkor úgy magyarázta az akkori szülésznő, hogy van akinek befelé nől a pocakja. Alkat!

Ja, és mindkettő túlhordott bébi volt:)

Nyugi! A lényeg az UHs eredmény:)

2011. jan. 4. 22:15
 14/26 A kérdező kommentje:

Mellékelem a fotót a pocimról: [link]

szerintetek?

2011. jan. 5. 09:53
 15/26 A kérdező kommentje:
29 hetes vagyok
2011. jan. 5. 09:54
 16/26 A kérdező kommentje:

Itt van még egy:

[link]

2011. jan. 5. 09:55
 17/26 anonim ***** válasza:

14.24-es vagyok.Ez a pocak kicsi?Hát nekem kisebb van, igaz egy héttel fiatalabb terhes vagyok-holnap töltöm a 28.hetet.

(Vagy éppen ekkora)-látványra.Hát, várj-a körméretem köldöknél 99 cm, de ez nagyon átlagos, vagy attól kicsit nagyobb pocak.Na innentől tényleg elég azt válaszolnod, hogy :

-Neked éppen megfelelő ez a méret!(Erre úgyse tud mit mondani)-nincs is csíkod úgy látom-bár az mástól is függ.

Minden jót!

2011. jan. 5. 10:27
 18/26 anonim ***** válasza:
17:26 os vagyok, szerintem nem kicsi kb 29-30hetesnek tippeltem volna, sztem pont jó pocid van :)
2011. jan. 5. 10:37
 19/26 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam. Megmértem én is, nekem 108 cm a köldöknél.
2011. jan. 5. 11:20
 20/26 A kérdező kommentje:

Ja és csíkom az nincsen, MÉG.

De remélem nem is lesz!

Boldog babavárást mindenkinek! :-)

2011. jan. 5. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!