Most aggódjak? Ugye ezen felesleges? Miért mond ilyeneket?
A háziorvosom mindig azt kérdezi, hogy hol a babám, mert szerinte nincs pocakom, és hogy reméli minden rendben lesz vele, mert már nagy hasamnak kéne lennie.
Az UH-kon minden ok a méreteivel, MINDIG!!!! Szerintetek?
szia! szerintem ne aggódj, nézd 21 hetes mindössze ennyi pocim volt [link]
, most mindjárt a 24. héten vagyok, és gömbölyűbb lett,de simán letagadhatnék néhány hónapot :D Alkati kérdés.:)
:)
Én szülni mentem közel akkora pocakkal, mint amit az egyik válaszoló feltöltött. A szülésznő és a doki is a végén nagyon csodálkozott, hogy hol fért el bennem a 3950gos 57 cms gyerek...
Az első fiamat is kis pocakkal hordtam:) akkor úgy magyarázta az akkori szülésznő, hogy van akinek befelé nől a pocakja. Alkat!
Ja, és mindkettő túlhordott bébi volt:)
Nyugi! A lényeg az UHs eredmény:)
14.24-es vagyok.Ez a pocak kicsi?Hát nekem kisebb van, igaz egy héttel fiatalabb terhes vagyok-holnap töltöm a 28.hetet.
(Vagy éppen ekkora)-látványra.Hát, várj-a körméretem köldöknél 99 cm, de ez nagyon átlagos, vagy attól kicsit nagyobb pocak.Na innentől tényleg elég azt válaszolnod, hogy :
-Neked éppen megfelelő ez a méret!(Erre úgyse tud mit mondani)-nincs is csíkod úgy látom-bár az mástól is függ.
Minden jót!
Ja és csíkom az nincsen, MÉG.
De remélem nem is lesz!
Boldog babavárást mindenkinek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!