Választott orvosnak mennyi pénzt szoktak adni? (én 100e körül hallottam) valamint a terhesgondozásokért is kell fizetni?
Van egy orvos aki nagyon szimpatikus,érdeklődtem egy másik kismamánál aki 4 hónapja szült nála havi 8000 Ft volt a vizsgálat és 80000Ft a szülés ezt én is sokallom, és sajnos nem is tudom megfizetni.
Köszönöm a válaszokat
Nálunk 5000 a vizit és 50.000-et gondoltam ha meg leszek elégedve.
DE nem kötelező adni!!
Előző válaszolónak:
Most nem azért,h. védjem a dokikat mert nem szorulnak rá de
1. ezt magunknak csináljuk/csináltuk vagyis mi "betegek" csináltunk ebből rendszert
2. külföldön biztos nem ennyit keres egy doki mint itt. Hallottam olyan orvosról akinél én is többet keresek pedig csak 1 érettségim van és tök átlagos, normál fizetésem van:-/.
Hali!
Én a kórházba járok vizsgálatokra, és 3000ft/vizsgálat a szülésre pedig 50000 ft szánunk.
Szerintem nem az a baj, hogy fizetünk a FOGADOTT, magán orvosnak ha ez azt jelenti, hogy bármikor kerülünk is oda, akár ünnep, akár éjszaka akkor ő bejön és foglalkozik velünk.Hiszen ez nem munkaköri kötelessége (más sem dolgozik puszira a munkaidején kívül)!Ha egyszer vki csak egy adott dokinál akar szülni, akkor vállalja a terheket.Engem az háborít fel, hogy ha ezek után a bevételek után ő( a doki) nem adózik!!!De nekem például a magánrendelésen is a terhesgondozásért elkért pénzről(5000/alkalom) szigorúan minden alkalommal adta a számlát!Ez így korrekt, mert így ő is adózik és nincs rossz érzés senkiben.
Ha valakit plusszmunkára kérsz meg, megfizeted és ő utána abból ugyanúgy adózik mint bárki aki mondjuk túlórázik, akkor nem értem, hogy azzal mi a baj!
Szia!
Megkérdezhetem hol fogsz szülni? Én is ismerek egy jó orvost, nem kér pénzt a vizsgálatokért és annyit adsz szülésért amennyit gondolsz.
Én a Péterfyben fogok szülni, elvileg már bármelyik pillanatban. Mi majd meglátjuk a szülés után, hogy mennyit adunk a dokinak, attól függ, hogy milyenek lesznek a tapasztalatok. És egyébként meg, ha valaki kevesebbet ad, akkor mi van? Csak nem dugják vissza...
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!