Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Választott orvosnak mennyi...

Választott orvosnak mennyi pénzt szoktak adni? (én 100e körül hallottam) valamint a terhesgondozásokért is kell fizetni?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 12:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Van egy orvos aki nagyon szimpatikus,érdeklődtem egy másik kismamánál aki 4 hónapja szült nála havi 8000 Ft volt a vizsgálat és 80000Ft a szülés ezt én is sokallom, és sajnos nem is tudom megfizetni.

Köszönöm a válaszokat

2009. jan. 28. 13:39
 12/19 anonim ***** válasza:

Nálunk 5000 a vizit és 50.000-et gondoltam ha meg leszek elégedve.

DE nem kötelező adni!!

Előző válaszolónak:

Most nem azért,h. védjem a dokikat mert nem szorulnak rá de

1. ezt magunknak csináljuk/csináltuk vagyis mi "betegek" csináltunk ebből rendszert

2. külföldön biztos nem ennyit keres egy doki mint itt. Hallottam olyan orvosról akinél én is többet keresek pedig csak 1 érettségim van és tök átlagos, normál fizetésem van:-/.

2009. jan. 28. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Hali!

Én a kórházba járok vizsgálatokra, és 3000ft/vizsgálat a szülésre pedig 50000 ft szánunk.

2009. jan. 28. 13:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az a baj, hogy fizetünk a FOGADOTT, magán orvosnak ha ez azt jelenti, hogy bármikor kerülünk is oda, akár ünnep, akár éjszaka akkor ő bejön és foglalkozik velünk.Hiszen ez nem munkaköri kötelessége (más sem dolgozik puszira a munkaidején kívül)!Ha egyszer vki csak egy adott dokinál akar szülni, akkor vállalja a terheket.Engem az háborít fel, hogy ha ezek után a bevételek után ő( a doki) nem adózik!!!De nekem például a magánrendelésen is a terhesgondozásért elkért pénzről(5000/alkalom) szigorúan minden alkalommal adta a számlát!Ez így korrekt, mert így ő is adózik és nincs rossz érzés senkiben.

Ha valakit plusszmunkára kérsz meg, megfizeted és ő utána abból ugyanúgy adózik mint bárki aki mondjuk túlórázik, akkor nem értem, hogy azzal mi a baj!

2009. jan. 28. 13:59
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Megkérdezhetem hol fogsz szülni? Én is ismerek egy jó orvost, nem kér pénzt a vizsgálatokért és annyit adsz szülésért amennyit gondolsz.

2009. jan. 28. 14:30
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha nem lesz választott orvosom az István kórházba, de szívem szerint a Péterfybe szeretnék.
2009. jan. 28. 14:36
 17/19 anonim ***** válasza:
14:30-as vagyok. Akkor akit én ismerek az kilőve. Ő az ÁEK-ba van. Ő volt a szobatársam fogadott orvosa, és mikor én szültem ő volt az ügyeletes. Hát nem találkoztam még ennyire emberi nőgyógyásszal.
2009. jan. 28. 16:00
 18/19 anonim ***** válasza:

Én a Péterfyben fogok szülni, elvileg már bármelyik pillanatban. Mi majd meglátjuk a szülés után, hogy mennyit adunk a dokinak, attól függ, hogy milyenek lesznek a tapasztalatok. És egyébként meg, ha valaki kevesebbet ad, akkor mi van? Csak nem dugják vissza...

39 hetes kismama

2009. jan. 28. 17:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Az én dokim márpedig soha nem adott számlát! De ez hagyján,még a taj-kártyámat is el szokta kérni!!! Szóval ez azért egy "kicsit" pofátlanság. És ha már ott tartunk, nagyon sajnálom akkor azt a dokit, aki nagyon keveset keres (bár nehezen hiszem el, hogy nem egészíti ki semmivel) MErt hát igencsak sokba kerül az orvosi egyetem is. De azért az mégiscsak pofátlanság, hogy ennyit képesek elkérni némelyik kismamától. Ha egy kismama felfogad egy dokit, és megkérdezi tőle, hogy mennyi lesz a szülés, akkor azt a választ tudnám rá elfogadni, hogy amennyit gondol kismama. (és nem kéne nagyképűen, pofátlanul ilyen hatalmas összegeket a képükbe mondani!) Főleg ebben a helyzetben, amiben van az egész ország!
2009. jan. 29. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!