Választott orvosnak mennyi pénzt szoktak adni? (én 100e körül hallottam) valamint a terhesgondozásokért is kell fizetni?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 12:52
1/19 anonim válasza:
én 30000-t adtam és minden hónapban a magánrendelésén elkért 6000-t.
2/19 anonim válasza:
Szia!
Én is 30000.-t adtam + 3hetente hívott rendelésre 5000.- kivétel utolsó hónap, mert akkor hetente hívott vissza.
3/19 anonim válasza:
A magánrendelés díja szorozva 10-zel szokott az átlag lenni.
4/19 anonim válasza:
Én kerek perec kákérdeztem, úgy gondoltam, ne álszenteskedjünk, mikor mindkettőnk tudja, mire megy ki a dolog.
50-et mondott.
Amúgy az "alapszabály", ha lehet így fogalmazni, az az, hogy a 10-szerese, mint amennyi egy vizit.
Szerintem kérdezd megy nyugodtan. Vagy adsz, mennyit gondolsz, úgyse fog reklamálni.
A száz azért egy kicsit sok.
5/19 anonim válasza:
Szia
Nekem egy vizsgálat 5000 volt, 7000 ha uh is volt. Szülésre 30.000-et adtam.
6/19 anonim válasza:
Szia.terhesgondozáson nem kell fizetni.Minek azért,mert megméri a vérnyomásod?Vagy mert megméri mennyit híztál?ÁÁ hülyeség én nem adok semmit.Nálam a dokinál 6e ft egy vizsgálat,de 1hónapban csak egyszer veszi el a pénzt még akkor is ha vissza rendel többször.A húgomnak neki 9e ft minden alkalommal:( a szűlésre neki meg 90 e ft-ot mondott a doki,tehát tényleg a 10-szerese:( Én majd holnap kérdezek rá.Amúgy jó babavárást.
7/19 anonim válasza:
szia! én majd márciusba fogok szülni! én nem kérdezek rá,mert úgyis annyit ad az ember,amennyit tud! én 30.000-et tettem félre,meg minden hónapba 9.000 a magánrendelés! ha elég,ha nem ennyit tudok adni!!! utána még a gyereket is nevelni kell!!!
8/19 anonim válasza:
Szerintem ez a 10-szerese ez elég sok! Az én dokim pl. 9000-et kér el egy vizsgálatért, akkor még ezek után (három hetente járok hozzá) még fizessek neki 90.000.-et? Persze,mi vagyok én,milliomos??? És persze mire fel? Én nem kérdezem meg, mert úgy vagyok vele, hogy fizettem életemben elég tb-t, előtte soha nem voltam kórházban (persze még lehetek), és most fizessen a tb utánam. Persze tudom, hogy ez sem így van teljesen, na, de a magánrendelésen- azért a 10 percért elkér ennyit, akkor már azt is vehetjük épp elég összegnek. (főleg, hogy ezután nem is adózik!) Majd akkor kap tőlem, ha tényleg minden rendben lesz a szülés után. Mikor már kijövünk a kórházból, és lesz is értelme,miért adni. na, de akkor sem 100 ezret!
9/19 anonim válasza:
nekem 7000 volt 3hetente, és doli mondta a szülés a vizitdíj 8szorosa.
szerencsére az tolsó hónapban mikor hetente találkoztunk az a kórházban történt, így ott nem kért.
10/19 anonim válasza:
Felhanorito!!Itt kulfoldon azt se tudjak mi az hogy penzt adni???:) Erdekes....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!