Miért ilyen velem a férjem? 9. hetes terhes vagyok, a második gyermekünkkel. Ő szerette volna már nagyon a másodikat, én sokáig vonakodtam. Most h itt van a pocakomban. Megváltozott az életünk. Mit tegyek?
Azért azt ne felejtsd el, hogy ha házasok vagytok vannak jogaid ám!!!! Becsülettel neveled a gyereketeket, ellátod a háztartást. Én pl itthon sokkal jobban elfáradok, mint a munkahelyemen.
Az idegeskedés nagyon nem tesz jót, úgyhogy el kell döntened, hogyan tovább!
Utolsó válaszoló voltam.
Vigyázz magatokra!
Köszönöm a tanácsokat mindenkinek.
Sokat fogok ma gondolkozni, és este "ha " hazajön beszélek vele. Aztán csütörtökön hazahúzok...viszem a kilányomat is, és új életet kezdünk...majd megírom mi lett!!!
Sziasztok
Sok sikert és majd írd meg nekünk, hogy mit sikerült beszélni, ill. hogy haza mész-e a szüleidhez.
2 opció van: 1. Nagyon hamar észbekap és végképp megjavul, elkezd megbecsülni, és én kívánom, hogy ez történjen meg, hisz mégis csak jobb a gyerekeknek nem csonkacsaládban felnőni, vagy pedig 2. lehetőség: hogy bunkó marad, nem változik meg, kiderül, hogy tényleg nem szeret és akkor viszont sokkal jobban jársz nélküle! Nem kell senki popóját kinyalni, nem leszel szolga, nincs annyi stressz, nincs aki idegesítsen, megalázzon, alábecsüljön, lenézzen és a gyerekek is kiegyensúlyozottabbak, ha az anyjuk az.
Kívánom, hogy minden úgy történjen, hogy neked és a két gyereknek is a legjobb legyen! Mindig a gyerekeket tarts szem előtt. Ha szemét az apjuk, ott kell hagyni, nem pedig szenvedni, 10 év ide vagy oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!