Miért ilyen velem a férjem? 9. hetes terhes vagyok, a második gyermekünkkel. Ő szerette volna már nagyon a másodikat, én sokáig vonakodtam. Most h itt van a pocakomban. Megváltozott az életünk. Mit tegyek?
szia!
elöször is nyugodj meg!nem szabad idegeskedni.probálj a férjeddel beszélni mond el neki hogy nem jól viseled a terhességet, és értse meg hogy nagyobb türelemre és szeretetre van most szükséged!te is este probálj meg egy kissé a kedvében járni, kérdezd meg mi a baj mondjuk a munka helyén.és remélem rendbe jönn a dolog lényeg hogy rendbe jöjjönek a gondok.
jó baba várást!és meséld el mi volt
Nem tudom, hogy bírod ezt idegileg, én sem nagyon bírnám. Neked most nyugalomra van szükséged, nem csicskáztatásra, stb... Szerintem túlzásba viszi a dolgokat a férjed, lehetne ő is megértőbb! Ha fáradt, vagy munkahelyi gondja van, netán anyagi, vagy más érzelmi, akkor szólhatna neked, dumálhatnátok róla, ahelyett, hogy rajtad vezetné le a feszültséget. Próbálj meg vele leülni nyugodtan, higgadtan többször is átbeszélni. Ha az istennek sem változik meg, én pakolnék, és húznék anyukámékhoz, már csak a baba miatt is, hogy nyugodtabb környezetben legyek, mert tényleg el lehet vetélni a sok idegeskedés, stressz, sírás miatt.
Hány hetes vagy?
Szia
Szegény nagyon sajnálom, hogy így alakul a helyzeted. lehet az lenne a legjobb, ha egy rövid időre haza mennél anyukádékhoz, hogy megnyugodj. Nehogy valami baj legyen a sok idegeskedés miatt. Lehet, hogy pont ez kellene a férjednek, hogy észhez térjen és rájöjjön mit is veszít ha ti nem vagytok vele. Szólj neki, hogy neked most pihenésre van szükséged, szeretnél mindent megtenni a picitekért ezért elmész egy kis időre, olyan helyre ahol segítenek neked, támogatnak és nem csak szolgának tartanak. Szerintem így eldőlne, hogy mi is van a férjeddel.
Ne gondolj egyből arra, hogy van valakije. Lehet csak megijedt, az új helyzettől és fél, hogy nem fog helyt állni, mint apa és mint családfő.
Remélem sikerül megoldanotok a helyzetet. Sok sikert és sok boldogságot a picikhez
Szia!
Majdnem hasonló a helyzet nálunk is,annyi különbséggel hogy nálunk nem kell kiszolgálni.De megváltozott teljesen.Lehet én/mi is másképp vesszük fel a hirtelen helyzeteket.Sokszor én is azt gondolom,van valakije...
De az eszembe sem jut,hogy anyukámékhoz menjek a két manóval.Amilyen rózsát szakítunk,olyat szagoljunk,ha pedig nem megy semmiképp,akkor igenis el kell válni az utunknak.
Most úgy érzem,nem is érdekel,mikor hol mit csinál.Mikor jön haza stb.De nem is akarok neki/vele beszélni,megbeszélni mi van.Úgyis mindig azt a választ kapom,hogy nincs senkim,meg hogy a terhesség miatt vagyok ilyen nyűgös :((
na és? Tudta mivel jár,már 2 gyerkőcünk van.
De az is lehet hogy csak én/mi látjuk ennyire drasztikusan a helyzetet.
Bocs,ha untattalak,és talán nem is veszed hasznát a válaszomnak.Én mindenképp azt tanácsolom,hogy ne költözz,de ezt neked kell eldöntened,te vagy az adott helyzetben.
Kitartást,és sok sikert :))
Nem tudom h mit rontottam el...
Sokak szerint nagyon szép pár vagyunk...jó pasi a férjem, és magamat sem tartom csúnyának...sokat sportoltam...h 1 gyerek után is csinos maradjak. Nem lehet panasza. sokan mondják a férjemnek, h nagyon szerencsés ember. Van egy gyönyörű kislánya és egy szép felesége...de akkor meg mi van? miért ilyen elégedetlen??? Azt mondja h ő a stramp csajokat szereti...utálja ha nyavalygok...hozzáteszem...nem szoktam, csak most tényleg nem könnyű. Jólesne ha segítene. De elintézi annyival, h ne hagyjam el magam...ne játszam meg magam...idióta barom.....(mármint ő)
az első terhességemnél is elmentem egy hétre, akkor már betöltöttem a 12.hetet. Szüleim 220 kim-re laknak. Van kocsim, de most egy gyerekkel hátul és egy nem egész 9hetes magzattal a hasamban elég veszélyes lenne...
Annó mikor elmentem nem lett jobb...anyáék azt mondták, sosem bocsátanak meg a férjemnek, h 3 hónapos terhesen elengedett egy ilyen útra egyedül...ha megint megteszem, anyáék nem engednek vissza hozzá. Úgyh nagyon meg kell gondolnom. Ha megyek, akkor már nem jövök vissza...soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!