Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hálapénzt adjak-e az UH...

Hálapénzt adjak-e az UH vizsgálatokon?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most voltam 12.heti UH vizsgálaton. Nem magánrendelésen, hanem a szülészeti osztályon, amikor a dokim ügyelt (este 7-kor). Ő kérte hogy akkor menjek, hogy ne legyen gond a munkahelyemen. Nagyon alapos volt, mindent elmagyarázott. Amikor végzett a vizsgálattal, megkérdeztem mivel tartozom, azt mondta "ÁH" semmivel. Így megköszöntem és eljöttem. De furdal a lelkiismeret, hogy illett volna pénzt adjak? Első terhességem és nem vagyok gyakorlott az ilyen dolgokban. Köszönöm előre is a válaszokat.
2008. jan. 21. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el azt a helyzetet,amikor egy orvos nem akar megfosztani minden filléredtől.Nah ez az volt.Nem is illek megkérdezni,h mivel tartozol.Lekiismeret furdal?

Elmész a háziorvosodhoz,mert influenzás lettél,és adsz neki pézt?Nem.Akkor egy nőgyógyász miért márs tészta?A gyermek a pocidban van,te vagy felős érte.Tény,h szivességet tett,h nem kellett melóból hiányzonod.Mit szólnál,ha szülés után adnál neki egy üveg finom italt?Nem hálapénz,de mégis jelzed,h igenis megérdemli.De nem kell 10ezresekkel teletömködni a zsebét.Különben is,inkább költsd a babára!Lesz ott helye bőven!

2008. jan. 21. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ha a magánrendelésére mész,akkor elkéri a szokásos összeget,ami orvosonként változó,de ha a kórházban csinálja,akkor nem is kérhetne érte pénzt. ne aggódj ez miatt. a magánrendelésén lesz haszna rajtad a 9 hónap alatt.
2008. jan. 21. 22:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Igen,nyugodj meg a magánrendelőben majd behozza rajtad:-((

Ne aggódj, persze az ember ilyenkor kicsit kellemetlenül érzi magát,mert ismerjük a helyzetet. sajnos ez a szokás,pénzadogatás annyira elharapózódott, hogy felháborító, de valahol mi rontottuk el,emberek.Mert nem kell rosszul érezni magunkat,ők is megkapják a maguk fizetését.

2008. jan. 22. 08:18
 4/4 anonim válasza:

Hallod nekem is adjál már egy kis pénztXD Minek?Nekem is első baba,de ez hihetetlen látvány hogy mindenki csak nyomja a pénzt az orvosokba,azért ilyenek!

Ha éppen valamiért nem adsz pénzt,pedig elvárja már szinte leköpnek...És ha nem teheted meg hogy mindenre kiadj 6,7ezreket.Vizsgálatokra,szülésre...még az uh ra is adjak?Durva.

2010. márc. 6. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!