Hányásos terhessen ugyanúgy el lehet látni a háztartást, mint előtte? Miért van hányingerem mindentől?
9 hetes kismama vagyok és rengeteget hányok. Sokszor nem tudok mit enni, mert mindentől hányingerem van. Mostanában egyre többször vagyok úgy, hogy a fekvésen és hányáson kívűl nem sok mindent tudok tenni, mert annyira gyengének érzem magamat.
Párom kezd kiakadni, hogy mások is voltak terhessek még is ellátták a háztartást.
Sokszor kérném, hogy csináljon valami egyszerű ételt (pár db főtt tojást, főtt burgonyát, bundás kenyeret), de Ő azt mondja tele a hűtő mindennel. Miért nem érti meg, hogy hányingerem van mindentől?
Meg azt is magyarázza, ha esténként odaraknám, amit reggel megeszek (mint Ő a kávéját, hogy ne fáljon a feje), akkor nem jutnék el a hányásig. De én este nem tudom, hogy reggel mitől nem lesz hányingerem.
Van köztetek olyan, mint én???
Nézd csak. [link]
Minden hetet olvastass el vele. Az elejétől. A Kispapáknak is van tanács írva. Ajánlom figyelmedbe a 8-dik hetet.
Szedd ráncba a férjed, mert mi lesz ha meg lesz a baba.
, és pl nem lesz időd főzni, vagy mást. Veri majd a palávert? Gondolom Ő is akarta, akkor "viselje" már most a "következményeit". Nem téged kell hibáztatni. Ez ezzel jár.
Magnézium B6 vitamint szedek.
Multivitamin miért súllyosbíthatja a tüneteket?
Nem haragszom, kérlek Te se haragudj!!!
Köszönöm.
Sima B6 vitamint szedj!
A magnézium még akár hasmenést is okzhat, ha nagyobb adagban szeded.
A multi azért súlyosbíthatja a tüneteket, mert van bennük vas, ami nem éppen gyomorkímélő összetevő.
Én pl az Elevittől még nem terhesen is rosszul voltam.
Aztán terhesen a dokim mondta, hogy amíg hányinger van, de egyek semmilyen multit, a fent írt okok miatt.
Köszönöm az oldalt, ez igazán hasznos.
Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy már tiszta fehérke vagyok és szédülök is, mert mindentől hányingerem van, amit meg sikerül megennem-meginnom, azt kihányom és így teljesen legyengültem. Lassan ahhoz sem lesz erőm, hogy dokihoz menjek.
Sima B6 vitamin jobb? Akkor vetetek majd. A doki ezt a Magnézium B6-ot mondta.
Nem szedem nagy adagban.
Vasat külön is szedek, vashiányom van, meg strummám is, így L-tyroxint is kell szedjek, ami szintén hormongyógyszer és augusztusban volt műtétem, ahol kivették az epehólyagomat és terhességem elején kiderült, hogy gyomorsérvem is van sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!