Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányásos terhessen ugyanúgy...

Hányásos terhessen ugyanúgy el lehet látni a háztartást, mint előtte? Miért van hányingerem mindentől?

Figyelt kérdés

9 hetes kismama vagyok és rengeteget hányok. Sokszor nem tudok mit enni, mert mindentől hányingerem van. Mostanában egyre többször vagyok úgy, hogy a fekvésen és hányáson kívűl nem sok mindent tudok tenni, mert annyira gyengének érzem magamat.

Párom kezd kiakadni, hogy mások is voltak terhessek még is ellátták a háztartást.

Sokszor kérném, hogy csináljon valami egyszerű ételt (pár db főtt tojást, főtt burgonyát, bundás kenyeret), de Ő azt mondja tele a hűtő mindennel. Miért nem érti meg, hogy hányingerem van mindentől?

Meg azt is magyarázza, ha esténként odaraknám, amit reggel megeszek (mint Ő a kávéját, hogy ne fáljon a feje), akkor nem jutnék el a hányásig. De én este nem tudom, hogy reggel mitől nem lesz hányingerem.

Van köztetek olyan, mint én???

2011. jan. 2. 16:25
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Nézd csak. [link]

Minden hetet olvastass el vele. Az elejétől. A Kispapáknak is van tanács írva. Ajánlom figyelmedbe a 8-dik hetet.

Szedd ráncba a férjed, mert mi lesz ha meg lesz a baba.

, és pl nem lesz időd főzni, vagy mást. Veri majd a palávert? Gondolom Ő is akarta, akkor "viselje" már most a "következményeit". Nem téged kell hibáztatni. Ez ezzel jár.

2011. jan. 3. 06:19
 22/25 A kérdező kommentje:

Magnézium B6 vitamint szedek.

Multivitamin miért súllyosbíthatja a tüneteket?

Nem haragszom, kérlek Te se haragudj!!!

Köszönöm.

2011. jan. 3. 13:40
 23/25 anonim ***** válasza:

Sima B6 vitamint szedj!

A magnézium még akár hasmenést is okzhat, ha nagyobb adagban szeded.

A multi azért súlyosbíthatja a tüneteket, mert van bennük vas, ami nem éppen gyomorkímélő összetevő.

Én pl az Elevittől még nem terhesen is rosszul voltam.

Aztán terhesen a dokim mondta, hogy amíg hányinger van, de egyek semmilyen multit, a fent írt okok miatt.

2011. jan. 3. 13:50
 24/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm az oldalt, ez igazán hasznos.

Jelenleg az a legnagyobb bajom, hogy már tiszta fehérke vagyok és szédülök is, mert mindentől hányingerem van, amit meg sikerül megennem-meginnom, azt kihányom és így teljesen legyengültem. Lassan ahhoz sem lesz erőm, hogy dokihoz menjek.

Sima B6 vitamin jobb? Akkor vetetek majd. A doki ezt a Magnézium B6-ot mondta.

Nem szedem nagy adagban.

Vasat külön is szedek, vashiányom van, meg strummám is, így L-tyroxint is kell szedjek, ami szintén hormongyógyszer és augusztusban volt műtétem, ahol kivették az epehólyagomat és terhességem elején kiderült, hogy gyomorsérvem is van sajnos.

2011. jan. 3. 14:11
 25/25 Niggagirl válasza:
Én végig hánytam az első terhességemnél 3 hónapig. Úgyanúgy voltam mint te olyan éhes voltam hogy kilyukadt a gyomrom de akármire gondoltam mindentől hányingerem volt. Néha megkivántam a narancsot amikor ettem nagyon jól esett de kb. 2 perc múlva kiis hánytam. Még a vizet is és én hülye 2 hétig feküdtem hátha elmúlik. Mikor már annyi erőm sem volt hogy a sarokig elmenjek akkor elvitt a férjem az orvoshoz aki jól lecseszett:( Azt mondta még 3-4 nap és annyira kiszáradok hogy meghaltam volna! Jó mi? 1 hétig infúzión feküdtem korházban de onnantól fogva mintha elvágták volna soha nem volt hányingerem. Amúgy az infúzióba raktak B6 vitamint is.
2011. jan. 26. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!