Kismama társaim, hogy bírjátok ezt az időjárást?
Figyelt kérdés
Köze lehet a rossz közérzethez és a szívem nyomásához,jah és szédülök.
31 hetes kismami!
Mindenkinek kellemes baba várást!
2009. jan. 27. 17:25
1/6 Andika82 válasza:
33 hetes vagyok. A vérnyomásom ingadozása visel meg nagyon. Egyből megérzem, ha jönnek a frontok.
3/6 anonim válasza:
Nekem fáj a fejem, meg nagyon levert vagyok ebben a vacak időben. Talán később jobb lesz.
4/6 anonim válasza:
Jol viselem,időnként fáj enyhén a fejem.De most figyeljetek jobban,ilyenkor lehet igazán megbetegedni.Ebben a semmilyen időben,nem pusztulnak ugy a bacik.Csaloka de ugyanugy öltözetek be és jo sok vitamint,gyümölcsöt egyetek.És sok folyadék.
5/6 anonim válasza:
Nekem is a fejem fáj,de az majdnem minden nap.Inkább hangulatingadozásom van.Ha süt a nap jobb kedvem van.:))14 hetes kismami
6/6 anonim válasza:
Én jó kedvűen ébredtem, de aztán délelőtt 11-ig nem jelentkezett be a babám és kissé elszontyolódtam. Szerencsére a ctg-n már megmutatkozott, így újra jókedvre derültem. Általában próbálom magamat elvonatkoztatni az időjárástól. Azért tegnap a napsütés jó volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!