Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes kismamik! Hogy...

30 hetes kismamik! Hogy bírjátok ezt az időjárást?

Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 15:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, én még csak 29 hetes vagyok, de ezt jobban szeretem mintha váltakozna, pedig hétvégén fog állítólag.

Szeretem a meleget, bár egész nap szinte a lakásban vagyok ,nem csavargok semerre, itthon vagyok.

A baba ma kicsit lustizik, tegnap kificánkolta biztos magát.

Nem nagyon bírok aludni este, csak olyan felületesen, kijárok pisilni is.Meg melegem is van.

De amúgy jól vagyok, de már nagyon szeretnék 10 héttel előrébb tartani, és a szülésre készülni.

Nekünk fiunk lesz?

És te hogy vagy?

Mit vártok?

Voltál mostanában uhán, ha igen akkor milyen méretei voltak a babádnak.Én most voltam a hét elején.

2009. jún. 19. 15:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Én a meleget nagyon nehezen bírom. Ilyenkor nem mozdulok ki, klima be és csak a lakásban maradok egész nap. A vérnyomásom nagyon alacsony (84/48, és hasonlók), igazából azzal szenvedek egy ideje, más egetverő problémám nincsen. Kisfiút várok, és a héten voltam uh-n, a BPD:80 mm, FL: 57 mm. Amúgy nagyon aktív kis picur, bár ma éppen lustibb.
2009. jún. 19. 15:46
 3/4 anonim ***** válasza:

ugylátszik ma lusták a kis pöttömök,mert nekem is egész héten igen aktív volt ma meg néha jelentkezik csak.biztos melege van neki is.mondjuk most pont ficánkol-a csipőmmel játszik.ezt a meleget elég nehezen birom,és ráadásul ma még a lábaim is fájnak és kicsit meg is vannak dagadva,igy egész nap szinte fekszem.mi sajnos nem tudjuk h mi lesz mert szégyenlős a drága,de talán majd 30-án kiderül mert akkor megyunk uhra.

30+6 hetes.

2009. jún. 19. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Én vasárnap kezdem a 30.ik hetet,ugynéz ki fiunk lesz. Szinte egész nap én is a lakásban vagyok,de legjobban a visel meg ha összevissza időjárás van. Nekem is rendszeresen 100/60-as vérnyomásom van,de ezzel nincs még egyenlőre gondom. A picur mindig nagyon aktiv,de ma nekem is jó ha 2-3 szor fészkelődött egy picit. Most éppen nem fáj semmim,de főleg estefelé a hátam,medencecsontom eléggé szokott gyötörni,vékony vagyok a hasam meg nagyon nagy lett ugyhogy alig birom:-)

Méreteket sajnos nem tudok mert a 31.ik héten megyek uh-ra,utoljára pedig a 26.-on voltam. Nagyon kiváncsi vagyok már pedig. Súlyt neked nem irtak? Kiváncsi lennék kb milyen súlyú ilyenkor a baba.

További boldog babavárást neked,és majd könnyű szülést!

2009. jún. 19. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!