A vedőnőhöz vihetek nem reggeli vizeletet is? Délután, munkából menet tudok csak hozzá menni. Hogy jobb? Ha reggel pisilek, és elrakom délutánig, vagy délután friss vizeletet viszek?
Szetintem is a reggelit tedd el.
Én is reggel 5-kor kelek párommal, akkor teszem el a vizeletet, és csak délután rendel a védőnő..
Sosem volt baj belőle, csak ne a fűtőtest mellett tárold, lehetőleg hűvös helyen
Szia!
Nekem kifejezetten a reggeli vizeletet javasolta a védőnő, úgy hogy reggeli tisztálkodás után a vizelet középső részéből fogjak fel mintát azért, hogy ha van folyás ne csöppenjen bele, mert akkor nem lesz jó az eredmény.
Üdv. 25. hetes kismama
Szia !
Látom a vélemények nagyon megoszlanak. Az én védőnőm azt mondta, mivel én is munka után megyek hozzá, hogy 1 óránál ne legyen régebbi vizelet. Nem baj , hogy nem reggeli.. sőt. Inkább "régi" ne legyen, mert ha az, akkor az eredmény sem biztos, hogy valós.
28 hetes kismami
Szia!
Na itt aztán tényleg megoszlanak a vélemények. Én szerintem sem baj ha nem reggeli vizeletet viszel hiszen tényleg nem a hcg-t nézik hanem a fehérjét,és a cukrot nézik a vizeletben. én sem a reggeli vizeletet viszek mert mindig más időpontban megyek. mindig friss vizeletet szoktam vinni. 22 hetes kismama.
Kész vagyok a védőnőktől!!! Miért nem képzik magukat???? Miért mondanak hülyeséget a kismamáknak köztük nekem is??? Olyan elavult dolgokkal tömik a fejünket hogy csak na!!
Azokanak van igazuk akik azt írták, hogy nem kell reggeli, a fehérje a lényeg és a genny! az meg nem csak a reggeliben van, ha van! Jól mosakodj le és kész ez a legfontosabb, mert a bőrön is lehet fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!