Most 13 hetes terhes vagyok.nagyon szeretnék egy ultrahang felvételt a piciről.Tudnátok küldeni ultrahang képeket?csak kiváncsi vagyok hogy mit látnék rajta.
Persze már ilyenkor is aranyos,és érdekes egy 4D ultrahang,de én azt mondom,hogy várj még 3 hetet és akkor már több mindent fogtok látni,pl. a nemét is nagyobb százalékban meg tudják mondani.
2010. dec. 31. 23:04
3/6 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod, nagyon szívesen küldök képet! Ilyenkor még egyben láthatod a babát, később csak "részletekben". Nekem 6 hónapos a lányom, 3x voltunk 4D-n, és mind a 4 alkalommal hatalmas csodálkozások közepette láttuk a fejlődését. Nekem 13 hetesen megmondták a nemét, és nem tévedtek! Hova mennétek 4D-re?
2010. dec. 31. 23:22
4/6 A kérdező kommentje:
Szia!Én Mátészalkára a kórházba járok vizsgálatokra és ott 4D-vel vizsgálnak.csinálnak felvételeket is,bár azt nem tudom hogy mennyiért.január 6.-án megyek megint ultrahangra akkor már 13+6 hetes leszek.már nagyon kiváncsi vagyok rá és arra is hogy kisfiú vagy kislány.bár a családba mindenki azt mondja hogy tuti kislány lesz,a párom is ezt mondja és emiatt már nagyon kiváncsi vagyok.szerinted megtudom a nemét?
2010. dec. 31. 23:28
5/6 anonim válasza:
Mi 13+6-nál voltunk először, és akkor meg is tudták mondani a nemét. :) Ugye az is fontos, hogy ne legyen szégyenlős, és megmutassa. 27+2-nél voltunk másodszor, és 33+2-nél harmadszor. Az utolsónál éppen csak belefért a kis arca, de ez volt a legjobb, mert mosolygott, csuklott, kiöltötte a nyelvét, fintorgott, csücsörített. Szóval ha lehetőségetek van rá, mindenképpen ajánlom. :)És BÚÉK!
2011. jan. 1. 01:17
6/6 anonim válasza:
Szia!
Mi most vagyunk 14+6-nál de már én is nagyon szeretném látni a picikémet:D Viszont nem tudom, hogy menjünk-e már 4D-re, vagy majd csak a 20. hét körül...viszont olyan kíváncsi vagyok a nemére, meg mindenre:D megbolondulok...nekem kell egy házi uh gép;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!