Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor érdemes 4d-s ultrahangot...

Mikor érdemes 4d-s ultrahangot csináltatni? Mennyibe kerül kb. , Most vagyok 19 hetes. A genetikai ultrahang ugye ingyenes?

Figyelt kérdés
2010. dec. 5. 13:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

2 éve nálunk 10e volt.

nekem a 26-28. hetet mondták,akkor már szép pufi,és még rendesen belefér a képbe...

2010. dec. 5. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! A kórházi genetikai uh ingyenes, de sima 2D. Sztem most lenne érdemes elmennetek, mert kb 20 hetes koráig egyben ráfér a baba a képre, és nagyon cukik:-), aztán ha tehetitek, érdemes még a vége felé is (36.hét) akkor már a pofikájáról kaptok jó képet.Nekünk teljesen olyan volt mint a születése után:-). Itt Bp.-en 8-12 ezer ft között lehet babamozizni, de attól is függ az ár, hogy adnak-e képet és dvd-t.

Boldog babavárást!

2010. dec. 5. 13:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én 28 hetesen voltam csodásan látszott mindene, 10 ezer Ft volt! A genetikai uh sztk-ban ingyenes magánban nem!
2010. dec. 5. 13:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Genetikai ingyen van,de az 2D.Mi most voltunk 4D babamozizni, Pesten a Genesisben, 12 ezer Ft- ot fizettünk, ebben volt egy órás mozi amit nagy kivetítőn nézhettünk,és az egész anyagot megkaptuk dvd-n,illetve plusz egy cd-t kb.30 képpel.Hihetetlen élmény volt,pedig a 16.héten voltunk,de nagyon aranyos:))Megvan már mindene,igazi kis emberke,átmérte mindenét,így kiderült hogy egy héttel idősebb a megállapítottnál,illetve az is,hogy kislány:))
2010. dec. 5. 14:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi voltunk a 19. héten is, akkor még nem volt olyan szép baba formája, de azért nagy élmény volt így is. Utána a 27. héten voltunk, akkor már gyönyörűen látszott a kis pofija, meg mindene. Csak épp takargatta magát, így én most a 30. héten is megyek. A dokim amúgy is a 28. hét után javasolta.
2010. dec. 5. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szia! Ha mielőbb tudni szeretnétek a nemét, vagy van valami esetleges probléma, csak akkor csináltassatok korán 4d-t, ha csak mozizni szeretnétek, akkor a 7. hónapban, előbb azért ne mert szegénykék még nem szépek, nekünk azt mondta a doki, megijednénk..., később meg azért mert már nagy lesz és nem fér bele a képbe.
2010. dec. 5. 14:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindkét gyerekkel a 4d Genesis-ben voltunk Budán.

A lányommal a 31. héten (közel 1 órás dvd-t kaptunk, meg 1 cd-t rengeteg képpel, + 1 kinyomtatott képet), de ő kicsi volt.

A fiammal a 26. héten voltunk, ő meg kicsit nagyobb. (45 perces dvd + 51 kép cd-n + 1 kép)

Mindkét alkalommal gyönyörűen látszott minden. Van képünk a buksijáról, kezéről, lábáról, kukijáról,...

Két éve is 12000 volt, meg most is. Ha nem kéred a cd-t, akkor 10500 Ft.

Ha pedig igényelsz BabaMamaTudakozós klubkártyát, -10 %.

Szóval 10800 Ft-ot fizettünk.

[link]

Mi nem vagyunk budapestiek, de még így is megérte hozzájuk menni.

Amúgy a 24-30. hét között ajánlják, ha jól tudom. Én még várnék kicsit.

Itt van néhány 26 hetes kép, ha segít:

[link]

[link]

[link]

[link]

Remélem, hogy jól sikerült linkelnem.

2010. dec. 5. 16:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

van egy hely a III.kerületben ahol akciós december 23.-ig.

6000FT + adnak dvd-t és egy bekeretezett képet.

A linket sajnos nem tudom, de a számuk ahol be tudsz jelentkezni: 4370297

Lajos utca 74-76 a cím.

2010. dec. 6. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!