Mikor érdemes 4d-s ultrahangot csináltatni? Mennyibe kerül kb. , Most vagyok 19 hetes. A genetikai ultrahang ugye ingyenes?
2 éve nálunk 10e volt.
nekem a 26-28. hetet mondták,akkor már szép pufi,és még rendesen belefér a képbe...
Szia! A kórházi genetikai uh ingyenes, de sima 2D. Sztem most lenne érdemes elmennetek, mert kb 20 hetes koráig egyben ráfér a baba a képre, és nagyon cukik:-), aztán ha tehetitek, érdemes még a vége felé is (36.hét) akkor már a pofikájáról kaptok jó képet.Nekünk teljesen olyan volt mint a születése után:-). Itt Bp.-en 8-12 ezer ft között lehet babamozizni, de attól is függ az ár, hogy adnak-e képet és dvd-t.
Boldog babavárást!
Mindkét gyerekkel a 4d Genesis-ben voltunk Budán.
A lányommal a 31. héten (közel 1 órás dvd-t kaptunk, meg 1 cd-t rengeteg képpel, + 1 kinyomtatott képet), de ő kicsi volt.
A fiammal a 26. héten voltunk, ő meg kicsit nagyobb. (45 perces dvd + 51 kép cd-n + 1 kép)
Mindkét alkalommal gyönyörűen látszott minden. Van képünk a buksijáról, kezéről, lábáról, kukijáról,...
Két éve is 12000 volt, meg most is. Ha nem kéred a cd-t, akkor 10500 Ft.
Ha pedig igényelsz BabaMamaTudakozós klubkártyát, -10 %.
Szóval 10800 Ft-ot fizettünk.
Mi nem vagyunk budapestiek, de még így is megérte hozzájuk menni.
Amúgy a 24-30. hét között ajánlják, ha jól tudom. Én még várnék kicsit.
Itt van néhány 26 hetes kép, ha segít:
Remélem, hogy jól sikerült linkelnem.
Szia!
van egy hely a III.kerületben ahol akciós december 23.-ig.
6000FT + adnak dvd-t és egy bekeretezett képet.
A linket sajnos nem tudom, de a számuk ahol be tudsz jelentkezni: 4370297
Lajos utca 74-76 a cím.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!