Mennyibe kerül egy 4D Ultrahang? Hányadik héten ajánlott csináltatni?
Én 12ezret fizettem, és a 26.héten voltam, nagyon nagy élmény volt. Azt mondják, a 30.hétig érdemes menni, mert utána már nem fér bele a baba a képbe. Én itt voltam, tudom ajánlani a helyet:
Szia.Mi Székesfehérváron csináltattuk,1.5éve,10000ft volt és a 28.héten jártunk:),már nagyon szépen látszott mindene a kisfiamnak,kis husis volt már és a pofija már olyan volt mint születésekor.A dokik is a 28-30.hetet javasolják,persze ha genetikai uh-t szeretnél akkor előbb is lehet,de mozizni inkább később érdemes,mert akkor már "igazi"kisembert fogtok látni:)
Üdv.19hós nagyfiú anyuja
Budapesten a Péterfy kórházban a 16. héttől ajánlják, ha elöl fekszik a baba, de nekem azt mondták a 20. után menjek mert eléggé hátul és lent fekszik, nem látszódna még annyira jól.
Szóval végül 21. környékén voltam és nagyszerű volt, minden látszott, ásított, szemeit dörgölte, szopizta az ujját, meg minden :) És ekkor még belefér egészben :)
24. hét után már jobban látszanak az arcvonások, de nem fér bele már a képernyőbe egészen a baba, csak részleteiben.
Egyábként kb. 20 perces a felvétel és 12.000 forint volt, kaptunk hozzá 3 kinyomtatott fotót is amelyeket mi választottunk, a többi fotót meg (kb. 40 kép) megkaptuk CD-n.
Az ár változó, 7 - 15 ezer Ft között. Nálunk pl 10.000 Ft volt, fél órás dvd, 4 színes kép + 3 fekete-fehér kép.
Én 28+3 naposan voltam, tökéleten látszott mindene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!