Táppénzes papir, terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Január 27-től vagyok tp-zen mint veszélyeztetett terhes,ha 27-én elmegyek a tp-zes igazolásért,kiadják nekem a hónap végéig?Vagy majd azt mondják mennyek érte 30-án?2009. jan. 26. 17:36
1/4 anonim válasza:
Szia! Ha jól emlékszem az első táppénzes papíron (négyzet alakú) hét napot igazolnak. A többi egy keskenypapír (én kutyanyelvnek hívtam) azokon pedig 14 napot. Előre szerintem nem adják ki, csak utólag. Fizetéskor ennyi táppénzt kaptam amennyi papír addig beért.
2/4 anonim válasza:
Hétfőtől következő hét vasárnapig szól.Én most voltam érte és jan.25-ig kaptam meg.Tehát eddig fogják kifizetni is.A többit hó végéig pedig a következő hónapban csak.Nem 1-31-ig szól,mint a bér.
3/4 anonim válasza:
Szia! Persze hogy odaadják! Legalábbis nekem oda szokták! 2 hetente kell mennem Tp.s papírért! És nem 30.án szoktam menni hanem elöbb!
4/4 anonim válasza:
Ha jó fej az asszisztensnő ill. a doki akkor odaadják. Nálunk jó fejek.
28.-a körül szoktam menni és az akkor adja egyben a teljes hónapot.
Igazából nem szabadna nekik odadni csak addig a napig amikor mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!