Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22 hetes leszek. Ha alszok a...

22 hetes leszek. Ha alszok a babám is alszik. Nem mocorog. Nektek is igy van? Ez igy fog maradni vagy csak most? Többnyire ha ülök vagy fekszem akkor érzem mocorogni, rugdalozni (de csak finoman, nem erösen).

Figyelt kérdés
Nektek hogy mozog?Éreztétek már csuklani?Én még nem.Uh-on láttuk pont hogy nyelt a magzat vizböl de nem éreztem még csuklani.Vagy majd a késöbiekben ha nagyobb?
2009. jan. 26. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:

SZia!

23 hetes vagyok, nekem most is még csak gyengéden rugdos. Főleg lent érzem, a köldököm alatt jóval, de szerintem azért, mert a lába van lent. Éjjel én is úgy gondoltam eddig, hogy alszik, ma éjjel viszont én nem tudtam, és úgy fél 4 körül ő is mocorgott. LEhet csak nem érzem, amikor alszom, hiszen nem rúg akkorákat. A csuklást még nem érzem, bár nem tudom, mi a különbség a rugdosás és csuklás között.. (első baba...)

Szép várakozást!

2009. jan. 26. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha alszol, akkor honnan tudod, hogy ő is alszik? Nem biztos, csak nem ébredsz föl rá, hisz nem erős a mozgása.

Én 25 hetes vagyok. Hamarosan már állva is fogod néha-néha érezni. Nekem nagyon sokat van egész lent, ilyenkor a hólyagomat is sokszor nyomja és kevsébé érezni a mozgását. Ha följebb van, a köldököm magasságában, akkor erősebb a mozgás, de ez ritkábban van.

Csuklását később érezhetjük majd.

Két hete UH-n (tehát 23 hetesen) mozgott, de azt pl.egyáltalán nem éreztem, pedig ugye feküdtem. Még sok helyük van.

2009. jan. 26. 18:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Csak gondolom hogy nem mocorog mert nagyon éberen alszok és a kezem legtöbször a hasamon van ahogy oldalt alszok!De örülök hogy tudok még aludni!:-)
2009. jan. 26. 18:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 23 hetes vagyok és bizony már volt olyan hogy hajnalban felkeltett a kisfiam mert nem tetszett neki ahogy feküdtem:DD! Át kellett fordulnom a másik oldalamra!

Én elég sokat felkelek éjjel wc-re és bizony sokszor érzem rugdosni:)!

Csuklani még én sem éreztem de én ugy olvastam hogy azt késöbb fogjuk érezni!

Boldog babavárást neked;)!

23 hetes kismama

2009. jan. 26. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

én most 21 hetes mami vagyok, és a picim úgy rugdos, hogy elég erősen látszik a pocakomon mikor fekszem:) Éjszaka általában nem érzem, csak félálomban, de akkor nagyon. Tegnap nem tudtam tőle elaludni, úgy bukfencezett a drágám:)

Csuklás és rugdalózás között fogalmam sincs mi a különbség:) De remélem minél előbb megtapasztalom!

Boldog babavárást!

2009. jan. 26. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!