Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ezzel a "nem...

Mit csináljak ezzel a "nem szabad nehezet emelni"-vel? Nem tudom, hogy lehetne megoldani :S

Figyelt kérdés

Suliba járok és 6 hetes terhes vagyok. A táskám a hét 5 napjából 3mon iszonyatosan nehéz. Szüleim nem tudják, suliban sem senki, szóval segítséget nem nagyon tudok kérni (egyelőre az egész titok.) Mit tegyek? Füzetek helyett lapokat vigyek? Válltáska helyett hátizsákot? Kérlek segítsetek.

Köszi!

2010. dec. 29. 19:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

csináltam tesztet.

[link]

ma délutáni pisiből lett ennyire erős...

2010. dec. 29. 23:11
 22/26 anonim ***** válasza:
67%

Hihetetlen mennyi rosszindulatú,frusztrált ember van itt,szégyeljétek magatokat!Mi jogon ítélkeztek ti???????Borzalom!

Kérdező:más a két éves gyerekét emelgeti,és nincs gond,de jobb az óvatosság.Vigyél csak 1 füzetet,és otthon másold át.Megkérdezhetem hány éves vagy?

Sok szerencsét,de tudd,hogy nehéz fába vágod a fejszédet.

2010. dec. 30. 09:40
 23/26 anonim ***** válasza:
79%

Szép teszt:D Gratulálok:D Nekem ilyen szép csak jóval a nemvárt után lett:D Nem ítéllek el, de tényleg a szüleidnek el kell mondanod...Menj el szépen dokihoz, ha már kimaradt a mensid..én

4+4 hetesen voltam először: 3,3mm-es petezsákot látott, majd

5+4 hetesen 7mm-es petezsák, 3 mm-es szikhólyag+embriócsomó

7+4 hetesen CRL (ülőmagasság):11,5 mm, jó szívhang

9+4 hetesen CRL:27mm, jó szívhang, magzatmozgás még nincs

12+4 hetesen: CRRL: 54mm, BDP(buksi átmérő):22 mm, jó szívhang, ficánkoló babóca!

Csak azért írtam le, hogy lásd, nagyjából mi is fog történni:D

Én veszélyeztetett vagyok, mert túl hátul tapadt meg annó a baba, valamint most már azért, mert a belső méhszájat teljesen befedi a placenta..Gyógyszert szedek rá, hogy megfelelően működjön, de nagyjából semmit sem csinálhatok(értve itt: hajfestés, repülés, síelés, emelés, mozgás(még könnyű nyújtógyakorlatokat sem!)). Bár az emeléshez annyit, hogy a 9kg-os unokahúgomat szoktam lépcsőn lecipelni, meg ő imád engem, mindig felkéredzkedik, nem tudok ellenállni, de még szerencsére semmi baj nem történt belőle!

Azért remélem az olyanokat tudod, hogy nem dohányzol, nem iszol(szilveszterre is vonatkozik!!), kerülöd a füstös helyeket, és ha lehet a beteg embereket! Öltözz fel, ne lógjon ki sosem a derekad, és szedhetnél valami vitamint is!:)

Hajrá babavárás;)

pusz:14+4 hkm

2010. dec. 30. 11:02
 24/26 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem gond a táska. Ha nem vérzel, nincs különösebb oka, hogy annyira kíméld magad. Nyilván nem most kell elkezdeni a maratonra edzeni, de a táskától nem lesz semmi bajod.
2010. dec. 30. 11:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Most találtam a kérdést (csak kidobta véletlenül..) kíváncsi vagyok, mi lett veletek :) Baba? Kisfiú-kislány? Sulit be tudtad fejezni?
2012. febr. 17. 14:28
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez régi kérdés, de nálunk anno volt egy srác, aki egy füzettel járkált, és több órán kiakadtak a tanárok, hogy mi az, hogy egy füzet, mi az, hogy nem csak történelem van benne, hanem matek meg biológia is. (Nem azért, mert nem futotta neki rá, csak nem akart cipekedni.)
2022. máj. 4. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!