Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak ezzel a "nem...

Mit csináljak ezzel a "nem szabad nehezet emelni"-vel? Nem tudom, hogy lehetne megoldani :S

Figyelt kérdés

Suliba járok és 6 hetes terhes vagyok. A táskám a hét 5 napjából 3mon iszonyatosan nehéz. Szüleim nem tudják, suliban sem senki, szóval segítséget nem nagyon tudok kérni (egyelőre az egész titok.) Mit tegyek? Füzetek helyett lapokat vigyek? Válltáska helyett hátizsákot? Kérlek segítsetek.

Köszi!

2010. dec. 29. 19:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
19%
Hát az cink.
2010. dec. 29. 19:32
 2/26 anonim ***** válasza:
64%
SZÓLJ a szüleidnek.ha kiskorú vagy, ami téged érint, az az ő döntésük. szerencsés esetben lehet beleszólásuk. borzalmasan felelőtlen vagy.
2010. dec. 29. 19:35
 3/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudod a könyvek egy részét bent hagyni a suliban? Zárható szekrényetek van? Mert mi mindig ezt csináltuk, h ne legyen nehéz a táska, és csak a nagyon fontos dolgokat vittük haza.

A hátizsák tényleg jobb ötlet, mint a válltáska.

2010. dec. 29. 19:36
 4/26 anonim ***** válasza:
80%

Sok füzet helyett mondjuk egyet.

Annyira nem értek hozzá, de a hátizsák talán jobb, mert a válltáska lehúzhatja nagyon azt a feled, amelyik válladon cipeled a táskát.

Ha vannak könyveid, padtárssal/vagy aki melletted ül, megbeszélni, hogy vigyétek felváltva (írtad, hogy titok egyelőre a terhesség, mondd azt, hogy nem fér bele a táskádba annyi cucc). Vagy ha van pad, egyéb tárolási lehetőség, hagyd ott a könyvet.

2010. dec. 29. 19:36
 5/26 anonim ***** válasza:
81%

A 86%-os 19:36-os vagyok.

Ha kiskorú vagy, mondd el a szüleidnek minél előbb.

2010. dec. 29. 19:37
 6/26 anonim ***** válasza:
80%
Füzet dolgoz meg tudod oldani, h egy spirálfüzetet használsz, otthon meg szétválogatod a lapokat tantárgyak szerint dossziékba.
2010. dec. 29. 19:37
 7/26 A kérdező kommentje:

szüleimnek kb 1 hónap múlva mondom el, most elég bajuk van nélkülünk is. gagyi sulink van, állandóan vándorolunk, nincs egy normális termünk, szekrény meg nuku. már 9. év eleje óta erről panaszkodunk (és szerintem más osztályok is.), de mindenki lesz*rja. ha ez a füzetes jó ötlet, kerítek egy vastag füzetet, remélem, úgy könnyebb lesz.

könyvem hál istennek annyira nincs sok.

majd nagyon vigyázok, hogy 3-4 kilónál tényleg ne legyen több. és akkor visszaváltok hátizsákra.

köszi a tanácsokat.

2010. dec. 29. 19:44
 8/26 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem vagy 18 nagyon gyorsan mondd el anyádéknak, mert óriási balhé lesz. A legkisebb gondod lesz a táskád súlya.
2010. dec. 29. 20:13
 9/26 anonim ***** válasza:
9%
Most mondd el nekik mert abortuszra kell menned.
2010. dec. 29. 20:14
 10/26 A kérdező kommentje:
dehogy megyek abortuszra, nem vagyok én gyilkos. sőt még felelőtlen sem. de nem erről szól a dolog.
2010. dec. 29. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!