Minden védönö méri a haskörfogatot? És hanyadik héttől?
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 07:36
1/9 anonim válasza:
Nálam egyszer sem mértek haskörfogatot.
2/9 anonim válasza:
Nálam mindig mért. Először 7 hetesen voltam nála, akkor lemérte, és utána ahányszor csak mentem mindig mért, és beírta a várandós gondozási könyvembe.
3/9 anonim válasza:
Emlékeim szerint a védőnő egyetlen alkalommal sem mért. A doki párszor igen, de csak a 30. hét után.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi.Csak azért kérdeztem mert nekem emlitést sem tett a védönö,viszont az egyik ismerösöm mondta hogy neki méri a védönö.
2009. jan. 26. 08:11
5/9 anonim válasza:
Szia, 37 hetes vagyok de rajtam kívül senki sem mért haskörfogatot. Mondjuk én is csak egyszer :)
Boldog babavárást!
6/9 anonim válasza:
Nekem se mérte soha, a doki viszont le szokta mérni a szeméremcsont és a méh teteje közti távolságot, nem is tudom, kb. a 26. héttől. Végülis ez a fontos adat.
7/9 anonim válasza:
Soha nem mérték sehol. Ellenben az utsó időkben halálra ijesztettek, h milyen pici a hasam, meg milyen kicsi a gyerek.
Aztán megszületett, semmi baja, gyönyörű, szépen gyarapodik, vidám,... Egyszerűen csak az apjára ütött, aki magas és vékony.
Sztem ezek a méricskélések leginkább arra jók, h legyen még vmi, ami idegesíti a kismamákat (miért ekkora?, miért nem nőtt?, vajon baj van?, ... stb.)!
8/9 anonim válasza:
a kiskönyvben van egy ilyen kis hely ahová be kellene elvileg írni a védőnőnek minden vizsgálatkor!
nekem minden alkalommal mérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!