Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Előfordulhat, hogy terhesség...

Előfordulhat, hogy terhesség miatt nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
Lefekszem este néha úgy érzem,hogy nagyon fáradt vagyok.Leteszem a fejem és már nem tudok aludni.Végig szenvedem az éjszakákat és ez 2napja tart.Mi lehet a gond?
2008. jan. 20. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen,lehetséges!Én a terhességem elején ugyan így voltam.Egy-két órás alvás után felébredtem és azután csak forgolódtam.Ráadásul napközben sem feküdtem le,ezért aztán az első 2 hónapban elég nyúzott voltam.Nálam nem volt jellemző mint sok terhesnél általában,hogy végig tudtam volna aludni az egész napot.Sőt,álmatlanságtól szenvedtem!Kb.a 10.hét után rendeződött a helyzet.Üdv!23 hetes kismama
2008. jan. 20. 17:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok oka lehet az álmatlanságnak.Nem írtad, hogy tudod biztosan hogy tehes vagy, és hány hetes.Én az Elevittől nem tudtam aludni, mert egy időben este vettem be és ez okozta, de a terhesség előrehaladtával egyre inkább előfordul az álmatlanság.De az is lehet hogy sokat stresszeltél mostanában valamin, esetleg nemrég tudtad meg a babát, és csak ez jár a fejedben,de olyan szinten, hogy összezavar.Vagy nem iszol esetleg este teát,vagy nem eszel e sokat 6 után?Sok oka lehet.
2008. jan. 20. 17:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elején én is így voltam, aztán a 4. hónaptól elmúlt, majd a 24. héten ismét visszatért. Napközben tudok aludni bármennyit, de éjszaka nemigazán. Most próbálok napközben nem aludni, többé-kevésbé bevált.

26hetes kismama

2008. jan. 20. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi gond. Én is ugyanígy vagyok, tombolnak a hormonok (bár nem írtad, h. terhes vagy), ezért van h. éjjel nem alszol és nappal sem vagy álmos.
2008. jan. 21. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!