Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Igaz az hogy a terhesen...

Igaz az hogy a terhesen (7hónapos) nem szabad hanyatt feküdni mert a baba nem kap elég oxigént vagy valami ilyesmi?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Részben.

Ha az anyának kényelmes háton feküdni és a baba is jól érzi magát, tehát nem jelez, akkor nincs baj.

Ha bejelez a baba, ugrál, rugdos stb és az anyának is kényelmetlen, akkor nem kell háton feküdni.

Én az első babámmal tudtam háton feküdni, a másodikkal nem.

2010. dec. 28. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Egyet értek az elsővel. Feküdj úgy, ahogy kényelmes, ha nem lesz jó, érezni fogod. Használj sok párnát, az segít megtalálni a jó pozíciót.
2010. dec. 28. 14:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Erről én is olvastam, hogy nem nagyon szabad, pontosan azért, amit leírtál, de az előttem válaszolónak igaza lehet, hogy a baba jelezné, ha neki nem jó. Én is szoktam hanyatt feküdni. 7hkm
2010. dec. 28. 14:59
 4/13 anonim ***** válasza:
bocsi 7 hósat akartam írni :-)
2010. dec. 28. 14:59
 5/13 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
36 hetes vagyok, én szoktam hanyatt feküdni, és a baba hagyja is. Meg is őrülnék ha nem lehetne mert van h az oldalt fekvéstől zsibbad a bordáim alatt és fáj a hátam.
2010. dec. 28. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
Ez egy baromsag, hogy majd a baba jelez ha nem jo neki... ha hanyatt fekszel, elnyomod a fo veroered, meg akkor is ha nem erzed. A mehlepeny tapanyagellatasa romlik. Nem veletlenul javasoljak az oldalfekvest.
2010. dec. 28. 15:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Így van, egyetértek az utolsóval.
2010. dec. 28. 16:18
 8/13 anonim ***** válasza:
7 hós babának már van jo kis sullya neked sem lesz kényelmes,én oldalt feküdtem általában.biztos ami biztos.
2010. dec. 28. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Szia! A nagyobb baba már nyomja a verőeret, ha hanyatt fekszel. Nem biztos, hogy teljesen elnyomja, hogy mindketten rosszul lesztek, de egy kicsit is épp elég. A legoptimálisabb a bal oldalra fekvés. Akkor a legjobb a placenta vérellátása, nem véletlenül fektetnek a kórházban sem oldalra :) Tarts ki még pár hétig! :) Nemsokára megölelheted! :)
2010. dec. 28. 17:38
 10/13 anonim ***** válasza:
en annyit tudok, hogy hason nem tudok fekudni mar joideje, a jobb oldalamra fekszek a gyerek kirugja a bordaim es mintha meglenne orulve, ha a bal oldalamra fekszek akkor meg zsibbad es nehezen veszem a levegot. szoval marad a haton fekves, esetleg nem alszok :) 31 heteske
2010. dec. 28. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!