Babá 34hére születtet 2kg val most 7honapos 72cm és 6300g orvos szerint ki vizsgálás kell mert a normálistol nagyon el tér a sulya mi lehet a baja?
Az én lányaim-ikrek-normál időre születtek,3 kg fölött,és ennyi idősen ők is ebben a súlyban voltak,mint a kisfiad,ráadásul csak 66cm-esek voltak.:)A mi dokink sosem idegesített azzal,h nagyon eltér a normálistól a súlyuk,csak azt nézte,h harmonikusan fejlődnek,nem betegesek,mozgékonyak,vidámak.
Most 4,5 évesek,és 15kg körül vannak,tehát most is alacsonyabb a súlyuk mint a "normális",de semmi bajuk,és szinte sosem betegek.
Csak ennyi mondott,h eltér a súlya a normálistól?Egyenletesen fejlődött eddig?
Több mint háromszorosa a születési súlyának,én sem értem mi baja vele a dokinak!
Az én lányom 40 hétre született 3100grammal 51 cm volt, megnéztem az oltási könyvében 6800 gramm és 71 cm volt 7 hónaposan!
Én sem értem a dokitokat... Keveselli vagy sokallja a súlyát? Tény, hogy a legtöbb táblázat szerint egy 7 hónapos baba kicsit nagyobb súlyú, de mégis mit vár egy 34 hétre született 2 kilós csöppségtől? Szerintem teljesen jól behozta a súlyát!
Az én fiam 35. hétre született, 2600 gr és 53 centi volt.
Most 7 hónapos, 6800 gr körül van és 65 centi. De nekem mindig megdicséri az orvos, hogy nagyon szépen fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!