Van egy 7honapos babucink es szeretnenk a masodik baba gyartasaba, el kell mennem elotte orvoshoz vizsgalatra?
Szerintem érdemes elmenni.
Amúgy ha természetesen szültél csak akkor lehet ilyen hamar vállalni babát. Az orvosok ált min 1 évet javasolnak.
Ha az elsőnél minden rendben volt, miért kellene orvoshoz menni? Majd ha megfogan a baba...
Mielőbbi jó babázást!
baba "gyártás"...uhh...
Érdemes megvárni amíg a szervezet regenerálódik, általában ennyi idő alatt azért igen, de a lelki része is megfontolandó...nem csak a tiéd, hogy akarsz mégegyet, hanem a 7 hónaposé is. Még annyira picike, szerintem minden gyerkőc megérdemli és szüksége is van arra, hogy egy ideig csak ő legyen, hogy családdá érhessenek. Bocsi az offért, csak tanács volt.
Mert terhesen pocakkal, stb, vigyázni kell, a rugdosódó, tipegni kezdő első baba meg nem épp hímes tojásként kezeli anyukát :))) Mostanában mondjuk sok családnál látom hogy amint az első felült, oké, akció folyt.köv. jöhet a második, azaz: a babagyártást. De tényleg csak jó tanácsként, érdemes végiggondolni hogy az első is még olyan pici, kell hogy csak az övé legyen az anyukája és apukája egy darabig :))
Engem is, brrr:-(((
Szerintem rohadt korai a másodikat "legyártani".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!