Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy zajlik az abortusz,...

Hogy zajlik az abortusz, milyen papírok kellenek hozzá, és ha megtörtént fájni fog utánna, bent kell maradni a kórházban?

Figyelt kérdés
2008. jan. 20. 15:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
16%

Én nem tudom, hogy miből gondoljátok, hogy a kérdező beteg babát vetet el muszályból?? Ha ez az eset lenne, nyilván nem itt kérdezne, hiszen egy orvos állapítaná meg a betegséget, és ő javasolná az abortuszt. Hiába szidjátok a 2. válaszolót! Szerintem tökéletesen igaza van! Mindenki felháborodik azon, hogy az állatokat így-úgy kínozzák, ölik meg... Jobb, ha mindenki szembesül vele, hogy igen, az abortusz törvényes gyilkosság. Ezért senki nem kap semmit, de ha egy állatkínzáson kapnak rajta, azért le is ültethetnek.

Hová jutott ez a ferde világ... Az emberi lénynek nincs semmi becsülete az általa uralt világban.

Kedves kérdező! Én a helyedben nagyon-nagyon meggondolnám a dolgot. A pszichédben tárolódni fog a gyilkosság, és soha, de soha nem leszel a régi, rémálmok fognak gyötörni. Nincs kivétel. Aki ezt tagadja, annak nincs normális superegója, lelkiismerete, kinek hogy tetszik...

2008. jan. 21. 17:10
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni,hogy meg akarja/tudja e tartani!Én 21 éves koromban átestem egyen.Nem volt beteg,párom sem tiltakozott ellene,sőt még örült is volna neki.Nagyon nagy dilemma volt ez nekem,de úgy éreztem nem vagyok még rá felkészülve!Annak sem lett volna értelme,hogy megszülöm és nincs hozzá türelmem.Gyógyszer mellett maradtam terhes,rendesen szedtem.Előfordul az ilyen!Leginkább a következményektől féltem,hogy utánna lehetek e még terhes!Teljesen kikészültem tőle,nem kívánom senkinek azt az érzést!!Viszont soha nem bántam meg!!!Azok a bizonyos rémálmok sem voltak amiről az elöttem író beszélt!Ezt csak Te tudhatod,hogy meg akarod tartani vagy sem!Amúgy engem kábítottak csak és mindent éreztem,csak tehetetlen voltam!Nagyon fájt!Ennek már 7 éve,azóta lehet mindenkit altatnak,nem tudom!Az biztos,hogy a megszerzett tapasztalat után csakis az altatást választanám a helyedben!!Nem irigyellek,de kitartást kívánok bárhogy is döntesz!!!Én jelenleg 16 hetes vagyok és nagyon örülök a babának!A gyógyszer abbahagyása után 2-3 hónapra összejött szerencsére!Az én időm most jött el,most tudok majd olyan anya lenni,amilyen szerettem volna mindig!Akkor nem tudtam volna!Szóval légy erős!!Jól fogsz dönteni,bízz magadban!Te érzed,mi a helyes neked most!!!
2008. jan. 21. 23:53
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Szerintm is a "masodik" elmehet .....oda ahova en gondolom.Honnan tudod,hogy nem muszalybol tortenik?Lehet eppen terhes az illeto,aki tenyleg szivbol akarja babat!(lehet most valami bibi van es a dokik e mellett dontottek).Sajnos en is igy voltam!Aferjemmel honapok ota probalkoztunk es nagy volt az orom,mikor kiderukt hogy babas vagyok de mikor elmentem a dokihoz(tobbnel is voltam)....s par het varakozas utan sem javult semmi ,es nem nott a pici ,mar tudtuk h baj van.Sajnos munkahelyi okok miatt megallt a pici fejlodese.

En huszon 1 nehany eves vagyok de meg eletemben nem volt abortuszom es most sem akartam,Ha nekem valaki ilyet irt volna akkor biztos kiszaladtam volna sirva a vilagbol.

De nyugi,nekem is az utolso szavam az volt a dokinak h "fajni fog?"........de miutan bekaptam a szurit egybol "komaztam":D.....semmire nem emlekszem,nem fajt semmim;sem elotte sem utanna.

Lelkileg biztos nem 1 szep emlek lesz.Es csak azt tudnam tanacsolni,ha nem kivant terhesseg :akkor legkozelebb jobban vigyazzatok;ha pedig szerettetek volna a babat:csak fel a fejjel!

2008. jan. 25. 07:54
 14/21 anonim ***** válasza:
13%

Barki barmit mond, az abortusz gyilkossag. En lattam egy filmet az abortuszrol, amit regen minden terhes nonek levetitettek, akik el akartak vetetni a gyereket. Szornyu volt. Az a kis magzat egy ember! Amikor az orvos kozeledett fele a kaparoval, megprobalt elmenekulni elole, teljesen jol lehetett ezt latni. Tudta mi var ra. A vegen mutattak a vodrot, amibe a kis maradvanyait dobtak, a kis kezek, labak, minden kiveheto volt.

En azt mondom, aki a szexhez mar eleg felnott, vagy van ra esze, annak legyen esze a megfelelo vedekezeshez, de ha mar teherbe esett, nincs joga hozza, hogy megolje azt a kis eletet.

2008. jan. 31. 14:39
 15/21 anonim ***** válasza:
58%

Néma sikoly a film címe.14-16 évesen levetítették a suliban,mégegyszer nem nézném meg.

Én is teljes mértékben abortusz ellenes vagyok,de akkor sem kéne így megnyilvánulni,mint egyesek.Honnan tudjátok,mi az oka,hogy így döntött?!

Ha beteg gyerek születne,inkább vetesse el.de ha fűvel-fával,védekezés nélkül tipus,na,arról megvan a véleményem.

[link]

2008. márc. 17. 00:26
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
Második válaszolónak is biztos volt azért tudja ilyen jól,igaz okostojás,amúgy olyan jó neked hogy ilyen okos vagy.Nekem egy hete volt,sajnos orvosi javaslatra,mert májbetegségem van.tehát nem szedhetek gyógyszert,óvszerelm védekeztünk.Én csütörtökön befeküdtem,mert a kislányomat császárral szültem,és ezért előtágitásra volt szükség.Egy kis pálcikát hejjeznek fel,kicsit kellemetlen de nem vészes.És másnap délben történt meg a beavatkozás,elaltattak,de ez egy 5 perces dolog,mély altatás ugyan de nagyon rövid ideig tart.Én már fél egykor ébren voltam.Három órakkor meg eljöttem.Utánna menzeszszerű görcsöléssem volt,mivel kapta méhösszehúzó injekciót.A családvédőszólgálattól kell hozzá igazolás,vérkép,és kell a vércsopórt meghetározásod.Nekem mive hogy beteg vagyok ingyen elvették.Kivánnom hogy jól döncs,és tényleg csak akkór ha nincs más választásod,nekem sajnos nem volt,de a szivem majd megszakadt érte.
2008. máj. 22. 14:47
 17/21 anonim válasza:
83%
Én most vagyok 8 hetes terhes,de kénytelen vagyok elvetetni,mert nincs semmi jövedelmem,a páromnak sem,ugyanis tanulunk,így nem tudnánk eltartani a gyereket ezért kénytelen vagyok elvetetni!Aki tud néhány nyugtató választ vagy tanácsot adni azt kérem írja meg nekem!Előre is köszönöm!
2008. júl. 14. 20:17
 18/21 anonim válasza:
én tom mert anyám átesett már rajta és nem rég,azt nem tom milyen papírok kellenek hozzá ,de azt igen hogy a vaginán keresztül fel dugnak egy csövet ,utána nem fáj annyira csak kellemetlen (mert elaltatnak)és anyukámat már aznap haza is engedték,sok sikert!!!:)
2009. ápr. 19. 16:21
 19/21 anonim ***** válasza:
96%

Kedves második válaszoló!

Te ritka nagy marha vagy. Amiket itt írtál annak a fele nem igaz te nagyon okos. Mivan, talán orvosi egyetemet végeztél hogy ilyeneket írogatsz? Kétlem:)

Az abortusz a 12. hétig vákummal működik. Az embrió nem érez semmit, NINCS TUDATÁNÁL, tehát nem menekül sehova (igen, nem menekül, akármennyire is megpróbálják elérni hogy belelásd, amikor azt a hatásvadász filmet nézetik veled) és nem is mozog, mivel még kifejlett gerinccsatornája sincs. Kedves 2. válaszoló: jártál te középiskolába? Volt biológia órátok? Mert ha igen, és legalább a 3as szintet megütötted, akkor tudnod kéne hogy mit jelent az hogy nincs kifejlődött gerincvelő.

A többi írományod pedig egyszerű baromság, fikciók, amiket abortuszellenes, és ugyanakkor nem teljesen ép elmével rendelkező "emberek" kezdtek el az interneten terjeszteni. Az interneten keringő képek elsöprő többsége olyan magzatokról készült, akik jóval érettebbek voltak 12 hetesnél. És ha annyira okos lennél kedves 2. válaszadó, akkor tudnád hogy a 12. hét után akkor végeznek abortuszt ha 1. a gyermek már meghalt 2. olyan sulyos fejlődési rendellenessége van, esetleg a terhességben állt be olyan rendellenesség, hogy a további fenntartása az anya életét sulyosan veszélyeztetné.

Az hogy egyes elvakult, primitív, abortuszellenes barmok ilyen képeket tesznek közzé az interneten, és ezzel próbálják rémisztgetni a nőket, az egyszerű KEGYELETSÉRTÉS.

Kívánom neked kedves 2. válaszadó, hogy majd ha terhes leszel, te is kerülj hasonló helyzetbe, aztán a még meg nem született gyermeked képeit az interneten lásd vissza, illetve hogy pár hozzád hasonló elmebeteg kifejtse neked hogy hogy halt meg a gyermeked.

A lelki dolgokról: minden érzés az ember gondolatainak a függvénye. Ha tudod hogy helyesen cselekdtél, ha nem tudtad volna szeretni azt a gyereket, nem tudtál volna megfelelő körülményeket biztosítani, akkor bűntudatod se lesz, se "rémálmok". Ez ilyen marha egyszerű.

2010. jan. 18. 10:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Egyszer válaszoltam én is. Utolsó válaszadónak üzenném, hogy teljesen igaza van, és egyetértek vele.
2010. jan. 18. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!