Ballagott közületek valaki nagy pocakkal? (kérdeznék pár dolgot)
8hónaposan fogok ballagni a középiskolából :)
Szeretnék kérdezni pár dolgot.
Először is a ballagós ruhával kapcsolatban.
Elkezdtük már beszélni a dolgokat a ruhával kapcsolatban és olyan február körül meg is varratjuk őket. Akkor leszek nagyjából 4hónapos. Nekem hogyan legyen vagy mikor legyen megvarratva a ruhám? Sajnos senki nem tudott nekem normális választ adni.
És hogyan birjam ki a ballagást? Félek hogy a tűző napon egy helyben állni nem kéne. Ilyenkor kapok valami segitséget? Esetleg egy széket?
Nektek hogyan voltak ezek a dolgok megoldva?
Előre is köszi.
Szia! én 7 hónaposan ballagtam a középiskolából,én kaptam széket és végi ültem az egészet,ettem ittam előtte hogy minden rendben legyen.Matróz blúzunk volt és abba még belefértem,meg vettem kismama nadrágot ,ünneplőset.Nem volt nagy hasam és a blúz még volt annyira bő hogy az idegenek nem is vették észre.
Sok sikert és boldogságot!Remélem tudtam segíteni!
Valószínűleg végigülöd majd az egész ballagást. :)
A ruhavarratással szerintem várj április közepéig, akkor még lesz idő megvarrni, és már nagyjából fogod tudni, mekkora ruhaméret kell.
Had kérdezzem meg (mivel gondolom 18-19 éves lehetsz) hogyan fogadták a hírt, hogy babád lesz? Párod hány éves?? Én tavaly ballagtam, 19 vagyok, és sajnos engem kivetne a világ magából, ha most babát várnék.. :(
Igen segitettél köszönöm :)
Nekünk nem matróz blúzunk lesz. A lányok ilyen pánt nélküli toppot akarnak vagy fűzőt, ami felé egy fekete ingféleséget veszünk fel. Lehet megkérem osztályfőnökömet, hogy nekem csak egy ingem legyen, ami persze ugyanolyan szinű mint a többeké :)
A párom az 21 éves.
Anyát nem kellett sokáig győzködnöm hogy velem örüljön a baba érkezésének. Bár amikor megtudta, egyből azt hitte, hogy abba hagyom a sulit és világ vége lesz :D
A párom szülei...hát..ők kétségbe vannak esve. Remélem idővel tudnak majd örülni az unokájuknak :)
És igen, 18éves vagyok, de mire megszületik a baba 19leszek :)
Nekem csak annyi a közöm a kérdéshez, hogy 34 hetes kismama vagyok (egyébként 24 éves). Én tapasztalatból mondom, hogy várj a ruhával. Alig 1 hónap alatt 15 centit nőtt a derékbőségem december 1. óta. Fűzőt nem fogsz tudni felvenni, a fekete ing jó ötlet, ha ugyanolyan, jótékonyan slankít is. ÉRdemes egy haskötőt beszerezned majd, akkor az ülés is kényelmesebb lesz (nekem már most sem az és izgek-mozgok közben folyamatosan).
Jó egészséget kívánok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!