34hetes kismama vagyok. Veszélyes lehet hogyha olyan jön ma hozzánk aki beteg volt?
Figyelt kérdés
Hányásos, hasmenéses és lázzal járó vírust kapott el. 1-2 napja tünetmentesnek érzi magát. Már nem fertőzhet meg engem? Ez árthat a babámnak? Aggódok érte nagyon!!2009. jan. 25. 11:38
1/4 anonim válasza:
Sztem nem fogd tőle elkapni csak ne adj neki puszit meg ne ölelgessétek egymást.
2/4 anonim válasza:
Ha már tünetmentes az illető akkor semmi félnivalód. Ezzel az erővel az utcára sem mehetnénk ki, mert ki tudja, hogy ki köhög ránk. Ráadásul most jön az influenzajárvány...
3/4 anonim válasza:
34 hetes vaygok, a fiam és a párom is elkapta ezt a vírust, nekem nem lett semmi bajom.
Meg amúgy, raktam volna ki őket az utcára?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. Igazatok van már nem is aggódok annyira. Hiszen nem lehet mindig elkerülni minden beteget. Ha belegondolok hányszor kell beülnöm az orvosi rendelőbe a táppénzes papírért, és szerencsére nem volt bajom utána.
2009. jan. 25. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!