36 hetes kismamik hogy vagytok? Ti is türelmetlenek vagytok már?
Sziasztok!
Második vagyok. Megszültem január 22-én császárral, már jól vagyunk, de nagyon rosszul voltam, 5 napot töltöttem intenzíven.
Kisfiam jól van, egészséges, 3440 gr és 55 centi lett, pedig előbb jött két héttel. :)
Ti hogy vagytok?
Szia!
Első vagyok. Jan 25-én született a fiam Kristóf császárral farfekvés miatt. 3600 gramm, 51 cm, és rengeteg haja van. :) Nem volt rossz, nekem teljesen jó élmény volt a szülés. Aznap fáj a hasam, de másnap már sokkal jobb volt. 3 napot voltam benn, 28án már főztem itthon az ebédet. Remélem a többek is túl estek már a szülésen! :)
Második ismét. Gratula Kristófhoz! :)
Az én fiamnak is rengeteg, hosszú haja van, tiszta apja. Marcell lett a neve. :)
Sajnos kétoldali tüdőgyulladással mentem szülni, azért is lett császár, de Marcell 3 napig antibiotikumot kapott, azóta jól van, engem meg szépen rendbe hoztak 1 hét alatt.
Sajnos 1 hétig nem láthattam őt, de most már mindegy, túléltük. :) 1 hete jöttünk haza, azóta szépen összeszokott a család.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!