Front miatt bekövetkezett migrénes fejfájásra mi a megoldás?
Az első trimeszterben gyakorlatilag semmit sem ajánlanak, én inkább lefeküdtem én kimasszíroztam a fejemből a fájást.
5 perc alatt elszállt.
Ha dolgozol még, akkor neccesebb, nőgyógyásztól kérdezd meg, úgy tudom, talán a Panadolt lehet, de inkább egyeztess vele.
Algopyrint nyugodtan vehetsz be. Második babámat várom, az elsővel is és most is nagyon migrénes voltam, a dokim azt mondta algopyrint nyugodtan (első trimeszterben is), nem lesz semmi baja a babának.
Nekem semmi házipraktika nem vált be (fekvés, alvás, masszírozás...), csak jobban fájt ha nem csillapíottam (hányásig).
Algopyrint nem szabad!
"Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
Az Algopyrin nem alkalmazható a terhesség első három hónapjában.
A következő három hónapban csak az előny/kockázat, orvos által végzett gondos mérlegelését követően alkalmazható.
Az Algopyrin nem alkalmazható a terhesség utolsó három hónapjában.
Az Algopyrin alkalmazása során és az azt követő 48 órán belül a szoptatás kerülendő, mert kiválasztódik az anyatejbe..."
Bővebben arról, hogy nem lehet szedni, főleg az első trimiben:
En jeget tettem a fejemre, tarkomra. Es sotetben,csendben probaltam aludni.
Az elso trimeszterben volt 5 migrenes, hanyos fejfajasom, aztan azota se semmi, pedig regen havi 1X tutti volt!
8 honapos baba anyukaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!