Csajok! Van még itt olyan kismami, akit petefészekcisztára műtöttek, miközben már babát várt?
Szia!
Nem tudom, hogy hány db vérhigítót írtak fel Neked és mennyit váltottál ki, de én csak 10-ből 6db-ot használtam el és ott is hagytam ki egy-egy napot, csak kétnaponta.
De látom ezzel nincsen gondod? Gratulálok, nagyon ügyes vagy!!!
Baba miatt ne izgulj, egészséges lesz!!!
Szia,
Ne haragudj, hogy megkérdem, de melyik kórházban voltál? Nem értem miért nem laporoszkópiát csináltak. Lehet hogy a heg miatt? :( Engem tavaly februárban többszöri asztalcsapkodás után végre megműtöttek, akkor volt 6 centi a cisztám. Addig azt mondták, hogy semmi gond, ezzel el lehet éldegélni, másnak is ment. Nevetséges... Három pontos műtétet csináltak, tehát egy egy centis kicsi heg van a két petefészkemnél, egy meg nem is látszik, mert a köldökömön át vezették le a kamerát. Nem kellett utána semmiféle vérhigítót szednem. Egyszerűen nem értem, hogy miért vágtak. Légy szíves írd meg, hogy mit mondott az orvos. Az elsőt még értettem, mert akkor ugye kivették a felét, na de most???? :(
A lényeg, hogy jól vagytok mindketten. :) Én ma vagyok 17 hetes. :)
Szép Napot!
Szia,
én voltam az értetlenkedő, így már világosabb... :) Lényeg, hogy jól vagytok, köszi a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!