Görcsölt már be valaki miközben?
Miközben (nagy) wc-n volt? Nem erőlködtem egyszer csak jött egy nagyon erős görcs, aztán még egy és még egy. De borzasztó erős volt. Mi lehetett ez? Menjek orvoshoz?
Nincs itthon magne B6 sem....
Köszi a gyors válaszokat, meg is nyugtattatok, mert tényleg múlik a görcs. Lefeküdtem egy kicsit, így sokkal jobb. Hát ez nagyon durva volt.... :O
Köszönöm!
Sziasztok! Hány hetesek vagytok, hogy görcsöltök??? Mikortól várható??? Csak hogy ne lepődjek meg...köszi :)
12 hetes km
Ennek nagyon örülök, hogy a babámnak nincsen semmi baja emiatt, végülis tényleg csak akkor görcsöl, de akkor le tudnám marni az arcom.... :O
Én 17 + 3 hetes vagyok, reméljük nálad nem lesz ilyen probléma! :D
szia.sajnos nálam is előfordul az ilyesmi.nem kellemese.de nem kell megijedni.
32+6 hetes km
Sziasztok! A kérdésem még az lenne, hogy van valakinek valami módszere, hogy egy kicsit könyebb legyen? Mert már utálok wc-re menni, nagyon fáj rendszeresen. Szedek Béres Magnézium + B6-ból napi egyet, de nem segít. :(
NNagyon szépen köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!