Akinek rálógott a méhlepény a méhszájra, az mindenki vézett és görcsölt miatt, vagy volt aki problémameztesen kihordta a babát? Természetes szülés vagy császár lett?
Nekem az elejétől vérezget, fáj, feszül, szúr, minden bajom van. Egy hetet bent kellett feküdnöm a kórházban 13 hetesen. Akkor még teljesen rajta volt a méhszájon a lepény, most már "csak" rálóg a 18. heti uh szerint. Két hét múlva megyek megint, remélem teljesen lemászik. Bár a feszülés, fájdogálás még mindig megvan, vérzés nem volt a kórház óta.
21 hkm
Szia!
Nekem a nagyfiammal a 18. héten vették észre,hogy a méhlepény teljesen fedi a méhszájat.Nem véreztem, nem görcsöltem.Szigorú fekvés volt 3 hétig,azt mondta az orvosom,h ahogy nő a pocak,szépen felhúzódhat.Így is történt.A 24. héten már a mellső falon volt és nem fedte a méhszájat.Problémamentes szülésem volt, természetes úton.
Úgyhogy ne aggódj,pihengess sokat nem lesz semmi baj! :)
Boldog babavárást kívánok!
Egy 34 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!